Yepyeni Bir Proje: “Çekim Yasası ile HARİKULADE BİR HAYAT”

Sevgili arkadaşlarım,

Temizlik yapan, ve bu sayede hayatlarının içinde bulunduğu düğümden, tıkanıklıktan, çıkmazdan çıkmasını sağlayan, gözlerini açan, anlayış ve keşifler yaşayan arkadaşlarımın hissettiği mutluluk, ferahlık, benim de içimi mutlulukla ferahlıkla dolduruyor.

Zamanında kendimin de çok iyi bildiğim, tekrar tekrar yaşadığım ve Allah’a sonsuz şükürler ediyorum ki, etkisinden kurtulduğum o yanlış fikirlerden, yanlış beklentilerden, temizlenip, hayatı TAPTAZE bir açıklık, netlik, temizlik ve ferahlıkla yaşamak o kadar güzel ki.

Tabii kurslarımda azimle ilerleyen arkadaşlarımın başarıları, elde ettikleri anlayışlar ve keşifler, bendeki yardım etme, hizmet etme, faydalı, hayırlı, uğurlu ürün çıkartma isteğini daha da arttırıyor, coşturuyor.

İşte Basamak Atlamak e-kursumuzdaki bir arkadaşımın “TEMİZLİK” hakkındaki beni çok mutlu eden bir anlayış, keşif ve farkındalığı:

Temizlik hususunu kursunuza katılmadan önce yazılarınızda okuduğumda çok merak ederdim. Bu kadar rahatlatıcı olan şeyin ne olduğunu merak ederdim. Gerçi normal temizlik yapmak benim için rahatlatıcı bir iştir. :) Öğrendikten ve hakkıyla uğradıktan sonra anladım ki, gerçekten insanın harikulade rahatlamış hissettiği, mutluluk veren bir yol. Bu yolu öğrettiğiniz için size çok teşekkür ederim. Sırf bunu öğrenmek için bile kursunuza katılırdım.
İnsanın kontrolün kendinde olduğunu hissettiren bir yöntem. Kolay ama sorumluluğu almanızı sağladığı için harikulade bir hayatın anahtarı bence. :)
Tekrar tekrar teşekkür ediyorum.

İşte bu tür mesajlar bende, Allah’a çok şükür, daha çok yardım etmek, daha çok hizmet sunmak, ve bu sayede de daha çok kişinin bu mutluluğu yaşamasına yardım etmek için çalışmak isteği uyandırıyor.

Tabii hep Allah’ın izniyle.

Ve, Allah’ın bana lütfu olan aklıma ve kalbime bakarak ve onların %100 hemfikir olmasına dikkat ederek.

Ve aslında geçen hafta Cumartesi, Allah’a sığınıp, aklıma ve kalbime bakıp, “Ne yapabilirim?” diye sorunca, harikulade ve inanılmaz bir fikir geldi aklıma, ve o günden bu yana, bu fikrin harikulade sonuçlarını düşündükçe heyecan ve mutluluktan uyku uyumakta zorlanıyorum. :D

Hayatımın 8 parçasına da yardım edecek, siz arkadaşlarıma ÇEKİM YASASINI lehinize kullanmanıza, hayatınızın 8 parçasında da BAŞARI’ya doğru DEV adımlar atmanızı sağlayacak bir proje daha hazırlamak isterim.

Şu an her şey bir proje aşamasında olmasına rağmen, buradan planlarımı erken de olsa paylaşmak istiyorum ki, eğer siz de bu projenin hayatınıza getireceği, huzur, mutluluk ve çekim yasası açısından olası çeşit çeşit güzel sürprizler hakkında benim kadar heyecanlı iseniz erkenden hazırlık ve plan yapabilesiniz.

******************************

Bu projemin adı “Çekim Yasası ile HARİKULADE BİR HAYAT” olacak. :D

Katılan arkadaşlara, çekim yasası açısından hayatta yaşadıkları zorluk ve sıkıntıları bulmak ve çok iyi anlamak için, özel sorulardan oluşan bir anketi e-posta ile göndereceğim.

Ve arkadaşlarımın bu özel sorulara verecekleri cevaplara göre,

6 ay boyunca, şu yolları kullanarak onlara yardım edeceğim:

1- 6 ay boyunca her ay, 10 adet e-posta ile ÖZEL yardım ve tavsiye.
2- 6 ay içerisinde kullanılmak üzere 2 adet “30 dakikalık telefon görüşmesi” ile özel yardım.

Bu telefon görüşmeleri için dünyanın neresinde olursanız olun, 30 dakika rahat rahat konuşmak için “skype” adlı telefon programına üye olmanızı isteyeceğim.

Evet, her ay 10 adet size özel e-posta ile ve 6 ay içerisinde kullanılmak üzere, iki kez 30 dakika boyunca telefonda konuşarak, hayatınızda çekim yasası açısından tıkanıklık yapan en ana konu veya konuları bulup temizleyeceğiz.

******************************

Ama işin EN güzel tarafı ise, bu 6 ayın sonunda Ağustos ayında vereceğim hediye:

Ya 12 Ağustos 2012 Pazar günü,
Ya da, 14 Ağustos 2012 Salı günü (O günün gecesi aynı zamanda Kadir gecesi)

Dünya’nın her tarafından tüm arkadaşlarımızın kolaylıkla ulaşabileceği Ankara’da toplanarak canlı bir seminer vermek ve zaten yakınen tanıdığım sizleri, birebir de görüp konuşarak, yardım etmek isterim.

O gün, sabahtan akşama kadar, siz arkadaşlarıma,

** Çekim yasası,
** Karar, niyet, temizlik,
** Hayatın vazgeçilemez 8 parçası arasında nasıl uyum sağlayacağımız,
** Hayatta ve çekim yasasını uygularken karşılaştığımız problemleri nasıl çözeceğimiz konusunda örnekli çözümler,
** Hayat amacımız ve onu hayatımıza nasıl dahil edeceğimiz,

hakkında,

** ve bu bilgiler ışığında “Çekim Yasası ile HARİKULADE BİR HAYAT” için nasıl plan yapıp, nasıl adım atacağımız konusunda,

toplantı şeklinde, bir seminer vermek isterim. Ve tabii ardından da beraber yenilecek bir iftar yemeği beni çok mutlu ederdi. :D :D :D

ÖNEMLİ NOT:
Bu toplantı “Çekim Yasası ile HARİKULADE BİR HAYAT” projemin HEDİYESİ.

Ancak seyahat etmek istemeyen veya edemeyen arkadaşlar olursa ve bu sebeple toplantı yapmak için katılım sayısı az olursa bu hediye iptal edilebilir.

Bu durumda projeye katılan arkadaşlara ekstradan, 1 adet daha 30 dakikalık telefonda özel yardım hediyesi geçerli olacaktır.

ÖNEMLİ NOT 2:

Bu toplantı ve iftar yemeği için, yer bulma konusunda çalışırken, yukarıdaki tarihleri dikkate alıyorum. (12 veya 14 Ağustos) Ama Kadir gecesini evimizde ailemizle geçirmenin en hayırlısı olacağını düşündüğümden bulacağım toplantı salonunun durumuna göre mümkünse gönlüm 12 Ağustos’tan yana. Bunu şimdiden, ve en erken zamanda size duyurmak istedim ki, sizler de planlarınızı erkenden yapabilesiniz.

***********************************

Bu projeye ve ardından seminerime katılacak olan arkadaşlarıma vereceğim sürprizler bu kadarla da bitmiyor.:D

Başlı başına, yepyeni hazırlayacağım harikulade bir e-kursu daha hediye edeceğim.

Ama bu kurs aslında bana ait değil.

Davullar, borazanlar çalsın.

ÇEKİM YASASI’NIN bildiğimiz adıyla ve bildiğimiz kadarıyla İLK çıkışı olan, ÇEKİM YASASINI bildiğimiz şekilde ilk öğreten öğretmeninin 1912 yılında (Evet tam 100 yıl önce) 24 hafta boyunca, her hafta posta ile gönderdiği ve öğrencilerinden o kursu her gün okuyup, verdiği haftalık alıştırmayı 7 gün boyunca yapmalarını istediği İLK ÇEKİM YASASI KURSU, artık üzerinden 100 yıl geçtiği için, isteyen herkesin istediği şekilde kullanımına açık oluyor.

Benim de zamanında büyük anlayışlar, keşifler ve başarılarla yaptığım bu kursu, tabii ki benim minik ama hayatın 8 parçasını kucaklayarak yapacağım yorumlar ile size sunmaktan mutluluk duyacağım.

Ve yine 100 yıl önceki asıl şekliyle, 24 hafta boyunca verilmek üzere, Ağustos’ta Ankara’da düzenleyeceğim toplantı-seminer-iftar yemeğine katılacak arkadaşlarıma sunmak ve hediye etmek isterim.

Sevgili arkadaşlarım, bu kursun adı:

BÜTÜN KİLİTLERİ AÇAN ANA ANAHTAR e-kursu.

100 yıl önce Charles Haanel’in hazırladığı bu kursun orijinal yani asıl adı: THE MASTER KEY SYSTEM imiş.

“Master Key” için Türkçe sözlüğe baktığımda, “ana anahtar” “mastır anahtar” “maymuncuk” “bütün kilitleri açan anahtar” tanımlarını buldum.

Ve bunların arasından da aklıma ve kalbime en güzel, en açık, en net gelen, “Bütün Kilitleri Açan Ana Anahtar” tanımını seçtim.

Bu kurs çekim yasasını çok kolay ve çok hızlı bir şekilde özümsemenizi sağlayacak.

Çekim yasasını zaten çok güzel özümsemiş öğrencilerimin ise, USTALIK yolunda, BAŞARI yolunda DEV bir adım atmalarını sağlayacak.

Bu 24 dersi özümseyip, her dersin alıştırmasını bir hafta boyunca uyguladığınız zaman çekim yasası konusunda kendinizi UZMAN olarak görmekle kalmayacaksınız, GERÇEKTEN DE uzman olacaksınız. :D :D :D

Evet, öğrendiklerinizi uyguladığınız zaman, yaşayacağınız değişime ve anlayışlara keşiflere ve başarılara inanamayacaksınız, her gün bol bol Allah’a şükredeceksiniz. :D

***************************************

Ama sevgili arkadaşlarım, bu kadarla da kalmıyor bu proje. :D

Biliyorsunuz ki, hayat amacımızı bilmemek, anlamamak, yanlış bilmek veya yanlış anlamak hayatta ve çekim yasası açısından yaşadığımız zorluklarda, belki de en büyük ve en önemli problem.

Şahsen ben de yıllar boyunca hayat amacımı yanlış bilerek ve yanlış amaçların peşinde koşarak, çok zorluklar ve sıkıntılar yaşadığım için, bu konunun halledilince insanın omuzlarından nasıl bir yük kalktığını, nasıl her şeyin birden bire bir anlam kazandığını çok iyi biliyorum.

Bu projeme katılacak tüm arkadaşların, mümkün olan en kısa sürede hayat amaçlarını bulmalarının, bu projede elde edeceğimiz başarıya çok ama çok büyük bir etkisi olacak.

Ama benim hayat amacımızı bulma kursum, çok detaylı ve 9 ay kadar sürebilen bir kurs.

Ancak işin ilginç yanı,
** benim TÜM kurslarımdan mezun olan,
** ve hayatının 8 parçası hakkında son derece bilinçli, özenli ve dikkatli bir arkadaşım,

Amerika’da bulunmuş, bilimsel bir el çizgileri analizi ile insanların hayat amaçlarını ellerinden okuyabiliyor.

Benim fallar, falcılar hakkındaki düşüncelerimi şu makalemde anlatmıştım:
http://cekimyasasi.net/makaleler/2010/10/03/buyuculer-falcilar-ve-sifacilar-ermisler/

Kısaca söylemek gerekirse, çok nadir de olsa olağanüstü güçleri olan kimseler olabiliyorsa da, çoğunluğu maalesef insanları kandırıyor.

En başta hoş bakmasam da bu arkadaşımız beni bunun bir fal olmadığı, insanların elindeki izlerin amaçları ve yetenekleri açısından bakılıp karşılaştırılarak ve incelenerek bulunmuş bir yöntem olduğu konusunda beni ikna etti.

Ve ben de meraktan bu arkadaşımızın ürününü hem kendim için aldım, hem ailem için, hem de hayat amaçlarını beraber kursumda bulduğumuz TÜM arkadaşlarım için.

Sağ olsunlar onlar da hep merakla kursumuzdan çıkan sonuç ile ellerindeki izlerden çıkan sonucu karşılaştırıp, HEP uyumlu ve benzer, hatta AYNI olduğunu bana bildirdiler. Benim hayat amacım da aynı şekilde benim kendi bulduğuma benzer ve hatta benim o zaman henüz daha farketmediğim daha da derin bir şekilde çıktı.

Uzun lafın kısası, Ağustos’taki toplanımıza katılacak arkadaşlara ben bu ürünü de hediye etmek isterim ki, en azından genel olarak, hayat amaçları hakkında bir fikirleri olsun.

Bu ürünü alabilmeniz için, parmak izlerinizi ve elinizin daha doğrusu avuç içinizin net çekilmiş fotoğraflarını göndermeniz gerekecek.
(Detaylı bilgi, arkadaşımızın sitesi olan şu adreste var: http://elindekiharita.com/)

Bunun bir el falı olmadığını çok iyi anlamanızı isterim sevgili arkadaşlarım.

İnsanların el ve parmak izlerinin karşılaştırılıp, yetenekler, amaçlar ve hayatta yaşanan zorluklar incelenerek bulunmuş bir yöntem.

Çıkan sonuçların doğruluğunu gördükçe ben, “Eğer Allah elimize bir hazine haritası tutuşturmak isteseydi, bunu elimize ve parmak izlerimize yazarak verirdi, tabii.” diye düşünmeden edemedim. :D

Ağustos’taki toplantıya katılacak arkadaşlarıma da bu hediyeyi vermekten çok mutluyum.

ÖNEMLİ NOT:

Tabii ki bu ürün, benim hayat amacınızı bulduğumuz e-kursumun yerine geçen bir  ürün değil. Çünkü o kursun güzelliği ve önemi, sadece hayat amacımızı bulmaktan değil, yaptığımız temizliklerden kaynaklanıyor. Aslında hayat amacınızı biliyor olsanız bile bu kursumu mutlaka tavsiye ederim, çünkü temizlik yapmadan hayat amacımızı yaşamaya kalkmak, her zaman ve çoğunlukla hayırlı bir sonuç doğurmuyor.

NOT 2: Eğer bu ürünü daha önce almış iseniz veya ben daha önce hediye etmiş isem, bu durumda telefonla özel çekim yasası tavsiyemi ekstradan 1 adet daha 30 dakikalık görüşme olarak alabilirsiniz.

***************************************
Sevgili arkadaşlarım,

Şu an Ağustos’ta Ankara’da düzenlemek istediğim “Çekim Yasası ile HARİKULADE BİR HAYAT” adlı toplantı-seminer-iftar yemeğimize uygun, harikulade bir toplantı mekanı arıyorum.

Sabahtan akşama kadar beraber olacağımız ve mümkünse beraber iftar da yapacağımız bir toplantı.

“Harikulade Bir Hayat” için elele verip, bunun için olmazsa olmaz,

** Niyet,
** Karar,
** Temizlik,

konularını uygulamalı olarak, örneklerle göreceğimiz,

** Soru-Cevap saati,
** Başarı Paneli,
** Bir gönüllü ile uygulamalı örnek,

ve toplantımızın ardından, şükürler içinde beraber açacağımız iftar’dan sonra, yine sitemde ve gerek kurs ve yazışmalarımızda birlikte olmak üzere, “ŞİMDİLİK GÜLE GÜLE” derken birbirimize, elinizde,

** Hayat amacımızı,
** toplantımızdan önceki aylarda aldığımız telefon ve e-posta yardımını,
** ve ayrıca 24 haftalık özel e-kursu,
** ve seminerimizde gördüğümüz tüm konuları,

hayatımıza en güzel bir şekilde dahil etmek için,

** 90 günlük Hareket Planı,

ile birlikte “Çekim Yasası ile HARİKULADE BİR HAYAT” için DEV BİR ADIM atmış olacağız.

******************************************

Sevgili arkadaşlarım,

Bu proje ile siz sevgili okuyucularıma, sevgili öğrencilerime elimden gelen bir şekilde ve olabilecek maksimum TEMİZLİK içeren, olası en güzel bir şekilde yardım etmek için bu hizmeti sunmaktan çok mutlu ve heyecanlıyım.

Toplantı yerimizin ve iftar yemeğimizin de “Çekim Yasası ile HARİKULADE BİR HAYAT” adlı bu toplantımıza yakışacak şekilde özenli ve kaliteli olmasını çok istiyorum.

Herhalükarda, biliyorsunuz ki, gerek telefon, gerekse e-posta ile en kaliteli en özenli hizmet için de, en kaliteli en özenli toplantı yeri için de, ben hep sizin de bütçenizi sarsmayacak şekilde ve ERKEN DAVRANAN ARKADAŞLARIMA hep, hem ödül, hem de kolaylık, hem de indirim olması açısından aşamalı ve orantılı indirim ve fiyat belirlemeye çok dikkat ediyorum.

Şu anki görünüşe göre, bu toplantıya katılmak için ERKEN DAVRANACAK arkadaşlarım,

** eğer kurslarımdan başarıyla mezun olmuş veya  şu an azimle devam eden öğrencim iseler, Şubat’tan Ağustos’a kadar aylık 100 lira,
** kurs öğrencim değillerse, Şubat’tan Ağustos’a kadar aylık 150 lira,

ödeyerek kayıt yaptırabilecekler.

En hesaplısı hep en önce davrananlar için. Şubat’tan Ağustos’a yaklaştıkça kayıt olma ücreti artacak.

******************************************

“Çekim Yasası ile HARİKUALDE BİR HAYAT” seminerim aslında başlı başına bu ücrete fazlasıyla değecek farkındalık ve kazanımlar elde etmenizi sağlayacak ve ödediğinizden kat kat fazlası bir bolluk ve bereketi hayatınıza getirecek olsa da, asıl bu seminerden önce alacağınız,

** Hayatınızda çekim yasası açısından tıkanıklık hissettiğiniz konuların ve problemlerin belirlenmesini sağlayacak özel sorulardan oluşmuş anket,

** Bu anket doğrultusunda benden alacağınız ve karşılıklı yazışacağımız her ay TAM 10 e-posta yardım ve desteği,

Ve bununla da kalmayarak,

** 6 ay içerisinde kulanılmak üzere 2 adet 30 dakikalık telefon yardım ve desteği,

VE yine bununla da kalmayarak,

** Çekim yasasını, çekim yasası adı ile anlatan, İLK öğretmenin 100 yıl önce hazırlayıp sunduğu 24 dersten oluşan orijinal, BÜTÜN KİLİTLERİ AÇAN ANA ANAHTAR kursunun internet üzerinden ama orijinaline sadık kalınarak, benim minicik yorumlarımla hayatın 8 parçasını kucaklayarak tarafımdan sunulması,

VE yine de bununla bitmeyerek,

** Hayat amacını parmak izlerinden okumanın yöntemini öğrenmiş bir arkadaşımın hizmetini sizlere hediye olarak sunmam.

Sanırım tüm bunlara bakınca, bu toplantıya katılmak için BENİM KADAR HEYECANLI olacağınızı umuyorum. :D :D :D

*******************************************

Gördüğünüz gibi, ben o kadar heyecanlıyım ki, daha toplantı için kayıt sayfasını bile hazırlattırtmadan sizlere duyurmadan duramadım.

Kayıt sayfasını hazırlatır hazırlatmaz bildireceğim.

ERKEN DAVRANACAK, AÇILAN KAPILARIN HAKKINI VERMEK İÇİN AZİMLİ, KARARLI ARKADAŞLARIM İÇİN HAZIRLAYACAĞIM İNDİRİMİ DE, DİĞER TÜM SÜRPRİZLERİ DE KAÇIRMAYIN.

SİZLERLE GÖRÜŞMEK, SADECE YAZARAK DEĞİL, KONUŞARAK DA İLETİŞİM KURMAK DÜŞÜNCESİ BİLE ÇOK GÜZEL. :D

Hepinize çok çok sevgiler. :D

Follow Me on Pinterest Pinterest'te Takip Et!
 
Yorumlar (0)

Henüz yorum yok.

Yorum Yaz

Bu site, çok sevgili ve değerli ÖĞRENCİLERİM ve öğrencim olmak isteyen bayanlar için hazırlanmıştır.

Funda Teyze'nin öğrencileri kimler?:

Funda Teyze'nin öğrencileri:
** Akıl ve kalp merkezli,
** Hayatın 8 parçasını seven, sevmek isteyen,
** Hayatının her parçasında başarı isteyen,
** Hayatının her parçasını takdir etmeyi, teşekkür etmeyi bilen ve seven,
** Bir hatasını, yanlışını farkedince, bunun üzerinde ısrar etmeden azim ve kararlılıkla vazgeçmeye, hep iyiden, güzelden, doğrudan yana olmaya kararlı ve niyetli,
** Ve en önemlisi de, öğrenmeyi çok ama çok seven,
** doğru öğretmeni bulduktan sonra, hayatının her parçasında da olduğu gibi öğretmenine de sadakat gösterebilen,
** Allah'ı seven,
** Allah'ın da onu ve herkesi çok sevdiğini bilen,
** Anne veya anne olmak isteyen,
** Mutlu ve huzurlu bir aile kurmak isteyen,
** Mutlu, huzurlu, sağlıklı, bolluk ve bereket içerisinde bir hayat isteyen,
** Hayatının 8 parçasında hayırlı uğurlu işler yapmak isteyen,
** Türk hanımları.

Hayatımızın 8 parçası derken, hemen hatırlatayım, hayatın vazgeçilemez 8 parçası şunlar:
1- Kişinin kendisi,
2- Ailesi,
3- Arkadaşları, ülkesi,
4- Tüm insanlık,
5- Tüm canlılar,
6- Tüm fiziksel evren,
7- Ruhlarımız,
8- Allah.

Beyler ve öğrenci olmaya niyeti olmayan bayanlar da tabii ki okumak isterlerse okuyabilirler ancak yorum ve sorularınızı kabul edemeyeceğimiz ve cevap veremeyeceğimiz için lütfen kusura bakmayın.

31 Aralık 2011 tarihi itibariyle artık, rumuzlu yorumları kabul edemiyoruz.

Harikulade yorumlarınız bizim için çok değerli. Bu sebeple, hayatın her hangi bir parçası için sevgisiz, saygısız, iyiden, güzelden, doğrudan yana olmayan yorumlar yayınlanmayacaktır.

Aynı şekilde özel cevap isteklerini de karşılamam artık mümkün olamıyor. Anlayışınız için teşekkür ederim.

Lütfen yorumunuzda, okuyanlara ve güzelim Türkçemize olan sevgi ve saygınızı da, imla kurallarına elinizden geldiği kadar dikkat ederek gösterin.

Çok çok teşekkürler, çok çok sevgiler,

=======================
Çekim Yasası Öğretmeni
Ve Harikulade Dileklerin Funda Teyzesi
=======================

Not:
Harikulade dilekler derken kastettiğimiz hayatın 8 parçası için hayırlı, uğurlu, faydalı, güzel dilekler. Hayatın 8 parçasından birini veya daha çoğunu yok farzetmeyen, zarar vermeyen, iyi, güzel, doğru dilekler.
Hepimize kolay gelsin. :D

No trackbacks yet.

Mesaj gönder!
Loading...