Harikulade Dilekler Maratonu’ndan Sonra, “Temizlik Saati” de Kendini Aştı, Çok Şükür!!!

“Ekim 13, 2012″ tarihli,

Funda Teyzen ile Temizlik Saatine katılıp, içtenlikle, aklen ve kalben temizliğe katılan, Allah’a sığınıp, içtenlikle temizlik yapan TÜM arkadaşlarım için, bu teleseminer,

hayatlarında bir dönüm noktası oldu.

Tabii şahsen benim için de. :D

Temizlik saati teleseminerimiz de aynı Harikulade Dilekler Maratonu gibi kendini aştı. :D

İLK KEZ bu temizlik saatinde, aklımızın ve kalbimizin o lazer gibi kuvvetli gücünü, TAM GÜÇLE kullandık.

Hani şu uzay filmlerinde gördüğümüz FULL POWER gibi, biz de temiz akıl ve kalp lazerimizi, Allah’ın yardımı ile tüm gücüyle kullandık.

Aklımızın ve kalbimizin bu,

  • inanılmaz,
  • harikulade,
  • Allah vergisi,
  • Allah armağanı,
  • Allah’ın bize emaneti,
  • tüm o dertleri, tüm o acıları, tüm  o problemleri, hayatımızdaki tüm o dağ gibi birikmiş olumsuzlukları ERİTEN gücü için,

Allah’a ne kadar şükretsek az gelir, sevgili arkadaşlarım.

Şimdiye kadarki tüm temizlik saatlerimizde, ve pek tabii ki kurslarımda, maratonlarımda, aklımın ve kalbimin bu harikulade gücünü, Allah’a sığınıp hep kullanıyordum ben.

Ama 13 Ekim’deki teleseminer benim için de çok çok özeldi.

Çünkü ilk kez bu gücü, katılan tüm arkadaşlarımda hissettiğim o içtenlik, samimiyet, ve Allah’a teslimiyet sebebiyle daha kolay, daha rahat bir şekilde hem kullandım, hem de nasıl kullanacaklarını, arkadaşlarıma anlatıp, onların da sahip oldukları o lazer gücünü hissetmelerine, kullanmalarına yardım ettim.

Şükürler olsun hem teleseminer sırasında bazı negaif yemin dağlarını erittik, yok ettik, hem de teleseminer ertesinde başarı, açılan kapı, temizlik, anlayışlar, keşifler akarak geldi.

Şükürler olsun, şükürler olsun, şükürler olsun Allah’a bize bu güzelliği yaşamayı nasip ettiği için.

Telesemineri yazılı dökümden okumayı bekleyen arkadaşlarım:

Dilerim bizim canlı canlı yaşadığımız o temizlik saatini siz de okurken hissedebilir, yaşayabilir ve kendinizi o negatif yemin dağlarından kurtarabilirsiniz.

Ve eğer “Ah keşke orada canlı canlı olup, ben de o temizlik saatine katılsaydım” derseniz, lütfen bana bir e-posta gönderip bu temizlik saatinin tekrarını isteyin.

Eğer yeterli sayıda istek olursa bu teleseminerde yaptığımız temizlik konusunu TEKRAR edebilirim.

Aslında biliyorsunuz, ben her teleseminerde yeni bir temizlik yapmayı seviyorum. Ve hiç bir temizlik saati bir diğerinin tekrarı durumunda değil.

Ama hayatımızın 1.parçasında, vücudumuz hakkında biriktirdiğimiz, oluşturduğumuz o negatif yükle dolu DAĞLAR, o kadar çok ve o kadar önemli ki, tekrar etmek, bir çekim yasası öğretmeni olarak benim en birinci vazifem.

Tabii ki, bu vazifem, herkese değil, Allah’a çok şükür.

Allah beni de en az sizi sevdiği kadar seviyor, çok şükür, sevgili arkadaşlarım.

Ve benim de vazifemi, şu kriterlere uyan insanlar için yerine getirmem açısından, bana hem aklımla hem kalbimle, hem de Kuran’dan PEK ÇOK mesajla izin verip, yardım ediyor hatta bunların tersi kapıları kapatmam için, yol gösteriyor.

  • Hayatının 8 parçasını ve hayatının 8 parçası ile seviyeli, sevgili, saygılı iletişim ve yardımlaşmayı, seven veya sevmek isteyen, koruyan veya korumak isteyen, bunlardan herhangi birine bir zarara tüm aklı ve kalbi ile ve pek tabii ki söz ve hareketleri ile karşı çıkan,
  • İçtenlikle Allah’a sığınıp, bir çekim yasası öğretmeni aramış, beni bulmuş, ücretsiz makalelerimden ve tüm yazı ve ürünlerimden büyük faydalar elde etmiş, beni seven, aklen ve kalben bana kendini yakın hisseden, makale ve ürünlerimden öğrendiği değerli konuların değerini bilen, ve öğretmenine sırf bunların hatırına da olsa bir sadakat hisseden, öğrenmeyi seven, hayatta da bir öğretmeni olmasından gurur duyan,

arkadaşlar için.

***************************************************

Ve işte, harikulade bir temizlik saati teleseminerinin ertesinde, yazacak o kadar çok, o kadar çok anlayış, keşif, farkındalık ve başarım oldu ki, bu makalede hangisini yazsam diye uzun uzun ve çok çok düşündüm, sevgili arkadaşlarım.

Ve sonuçta, bu teleseminerin benim üzerimdeki etkileriyle beraber, asıl katılımcılardan gelen bazı anket cevaplarını yazmamın, en güzeli olacağına karar verdim.

Dilerim 13 Ekim Cumartesi yaptığımız bu harikulade “Temizlik Saati” teleseminerine katılan arkadaşlarımın bazılarının anket sorularına verdikleri cevaplar, sizlerin de harikulade anlayış, keşif, farkındalık ve başarılara ulaşmanıza sebep olur.

Teleseminer sırasında ve ardında ne faydalar gördünüz?

Duygusal olarak, düşüncelerinizde, bir takım farkındalıklar, elde ettiğiniz yararlı bilgiler gibi:

1- Funda Teyzemin verdiği kendi hayatından örnekler negatif yeminleri nasıl farkında bile olmadan ettiğimizi anlamama sebep oldu.

2- Negatif yeminlerin oluşturduğu ve çekim alanımızda yüzüp duran o dağları çok ama çok iyi anladım.

3- Bazı zengin mevki sahibi ama kötü kalpli insanların bunu nasıl başardıklarını çok iyi anladım ve tabii nasıl ve neden onları kendimize örnek almamamız gerektiğini de.

4- Sahip olduğumuz lazerin gücünü yakınen yaşamış ve tecrübe etmiş oldum. Bir kaç dev gibi negatif yemin dağımın eriyip yok olduğunu hissettim çok şükür.

5- Kıyamet günü konuşacak olan ellerimizi ayaklarımızı kıyametten önce konuşturmak bana Allah’tan, Funda Teyzem aracılığı ile harikulade bir ödül ve hediye oldu. Allah’a sonsuz şükürlerimle, Funda Öğretmenime de sonsuz teşekkürler ederim bu harikulade hediye için.

Teleseminerin en sevdiğiniz, en faydalandığınız tarafları nelerdi?

Funda Teyzemin çizerek anlattığı dağın oluşumu şeması ve hatta dağın neden ve nasıl ZIIP diye önümüze çıkışını anlatması çekim yasasının işleyişini çok güzel anlamama sebep oldu.

Harikulade’nin temizliğin ve teleseminerin sonunda odada uçarak sevincimize katılması çok güzeldi.

Teleseminere katılma sebebiniz veya sebepleriniz nelerdi?

Herbir temizlik saatinde harikulade farkındalıklara ulaşıp harikulade temizlikler yaptığımız için bu temizlik saatini de kaçırmamak istedim.

Teleseminer sırasında ve ardında ne faydalar gördünüz. Duygusal olarak, düşüncelerinizde, bir takım farkındalıklar, elde ettiğiniz yararlı bilgiler gibi. Lütfen hepsini 1-2-3-4 diye sıralayın.

1- Neden bazı insanların hem tabiri caizse kötü olup hem çok başarılı veya zengin olduğunu daha iyi anladım.

2- Geçmişte ettiğimiz negatif yeminleri bulup onları temizlemenin önemini anladım.
3- Ellerimiz ayaklarımız konuşmadan önce :) onların gönlünü almamız gerektiğini anladım.

Teleseminerin en hoşunuza giden 3 anı neydi?
Laser gücüyle acılarımızı temizlediğimiz an.

Ellerimiz ve ayaklarımızı kıyametten önce konuşturmamız.
Yaptığımız temizlik.
Teleseminerin en sevdiğiniz, en faydalandığınız tarafları nelerdi?

Teleseminerin en faydalandığım tarafı Funda Öğretmenin kendinden verdiği örnekti. Daha doğrusu seminerde olayı dinledim sonra maratonda Funda Öğretmenin yaptığı temizlik ikisi birarada olunca bu konularda yapılacak temizliklere güzel bir örnek oluşturdu. Temizliği okuyunca Funda Teyzenin kendine ait tüm sorumluluğu aldığı ve Allahtan içten bir şekilde af dilediği anlaşılıyordu. Komşu teyzenin ve Funda Teyzenin annesinin hataları da ayrıca belirtilmişti. Kısacası içten, dürüst ve adil bir temizliğe güzel bir örnekti benim için.

Teleseminer sırasında ve ardında ne faydalar gördünüz. Duygusal olarak, düşüncelerinizde, bir takım farkındalıklar, elde ettiğiniz yararlı bilgiler gibi. Lütfen hepsini 1-2-3-4 diye sıralayın.

1- Benimde bilmeyerek ettiğim bir çok yeminin olduğunun farkına vardım.

2- Kendimle ilgili bazı kişilerin yorumlarını doğru kabul ederek bazı yeminler ettiğimi farkettim.

3- Kendimi bedenimi insafsızca yargıladığımı farkettim.
Teleseminerin en sevdiğiniz, en faydalandığınız tarafları nelerdi?

Artık kendimi sevmeye karar verdim.

Teleseminerin en sevdiğiniz, en faydalandığınız tarafları nelerdi?


Beraberlik hissi. Beraber temizlik yapmak, beraber iyiye, güzele, doğruya yönelmek ve bununla beraber gelen yüksek enerji.

Teleseminerin en hoşunuza giden 3 anı neydi?

a) Temizlik yapmak.
b) Organlarımız, vücudumuzun her bir parçasını sevmemizle ilgili olarak karar verdiğimiz kısımda yaşadığımız anlayış ve keşif. (Ahiret aleminde organlarımızın dile gelmesi ile ilgili olan anlayış ve keşif.)
c) Vücudumuzun bize Allah tarafından verilen kutsal bir hediye olduğunun bilincine varmak ve bunun için çok çok şükredip vücudumuzu çok çok sevmek anayışı.

Teleseminer sırasında ve ardında ne faydalar gördünüz. Duygusal olarak, düşüncelerinizde, bir takım farkındalıklar, elde ettiğiniz yararlı bilgiler gibi. Lütfen hepsini 1-2-3-4 diye sıralayın.

1- Eski dostlarımla bir araya gelmişim gibi hissettim.

2- Kendime olan sevgimi nasıl artırabileceğimin farkına vardım.

3- Ev ödevimi severek yapabileceğimi düşündüm ve niyet ettim.

4- Biriktirdiğim olumsuz duygu ve düşünceler, üstünü kapattığım negatif yeminler bir bir aklıma geldi ve temizlik zamanında bunlara lazerimi tuttum,bazılarının yok olduğunu hissettim.

5- Vücudumu bir barınak gibi hissettim.

Teleseminerin en sevdiğiniz, en faydalandığınız tarafları nelerdi?

Funda Teyzemin sesini duymak bana mutluluk verdi, temizlik yaptığımızda da bazı negatif yeminlerimin gerçekten eridiğini hissettim.

Bu teleseminerden elde ettiğiniz farkındalıkların size hayatta ne kazandıracağını düşünüyorsunuz?

Bu seminerde benim için çok büyük bir farkındalık elde ettim ve bunun kendimi sevmemdeki başarımı kat kat artıracağını, büyük bir basamak atlayacağımı hissettim.

Teleseminere katılma sebebiniz veya sebepleriniz nelerdi?


Farkında olmadan hangi negatif yeminleri ettiğimizi öğrenmek, yanlışlarımızı bulmak ve bunları temizlemek için teleseminere katıldım.


Teleseminer sırasında ve ardında ne faydalar gördünüz. Duygusal olarak, düşüncelerinizde, bir takım farkındalıklar, elde ettiğiniz yararlı bilgiler gibi. Lütfen hepsini 1-2-3-4 diye sıralayın.

1) Teleseminerde Funda öğretmenin akıl ve kalbe yönelik oklarla çizerek gösterdiği negatif düşüncelerimizin hayatımızdaki etkilerini ve nasıl bir dağ oluşturduğunu anladım.
2) Güzellik yarışmalarında ve televizyonda izlediğimiz birçok sanatçı, mankenle kendimizi karşılaştırdığımız ve bunların kendimizi sevmemize engel olan şeyler olduğunu öğrendim.
3) Vücudumuzu ve kendimizi sevmemizin ne kadar önemli olduğunu anladım.

Teleseminerin en sevdiğiniz, en faydalandığınız tarafları nelerdi?

Teleseminerde Funda öğretmenin slaytlarında bizlere şekille bazı noktaları anlatması en sevdiğim tarafıydı. İnsanın aklında görsel şeyler bazen daha kalıcı olabiliyor. :)


Kasım ayının 2. Cumartesi günü, Allah’ın bir hikmeti olarak 10 Kasım’a denk geliyor, sevgili arkadaşlarım.

Beraber temizlik yapacağımız bir “Temizlik Saati”nin, Atatürk’ün ahiret hayatına geçişinin yıldönümüne gelmesi harikulade.

Hep beraber Atatürk için, silah arkadaşları için ve iyilik, güzellik, doğruluk, hak, onur, adalet, namus, bağımsızlık için savaşmış tüm atalarımız ve askerlerimiz için dua edip, onlara teşekkürlerimiz, ve Allah’a şükürlerimiz ile de beraber harikulade bir Temizlik Saati‘nde daha buluşalım mı?

Follow Me on Pinterest Pinterest'te Takip Et!
 
Yorumlar (0)

Henüz yorum yok.

Yorum Yaz

Bu site, çok sevgili ve değerli ÖĞRENCİLERİM ve öğrencim olmak isteyen bayanlar için hazırlanmıştır.

Funda Teyze'nin öğrencileri kimler?:

Funda Teyze'nin öğrencileri:
** Akıl ve kalp merkezli,
** Hayatın 8 parçasını seven, sevmek isteyen,
** Hayatının her parçasında başarı isteyen,
** Hayatının her parçasını takdir etmeyi, teşekkür etmeyi bilen ve seven,
** Bir hatasını, yanlışını farkedince, bunun üzerinde ısrar etmeden azim ve kararlılıkla vazgeçmeye, hep iyiden, güzelden, doğrudan yana olmaya kararlı ve niyetli,
** Ve en önemlisi de, öğrenmeyi çok ama çok seven,
** doğru öğretmeni bulduktan sonra, hayatının her parçasında da olduğu gibi öğretmenine de sadakat gösterebilen,
** Allah'ı seven,
** Allah'ın da onu ve herkesi çok sevdiğini bilen,
** Anne veya anne olmak isteyen,
** Mutlu ve huzurlu bir aile kurmak isteyen,
** Mutlu, huzurlu, sağlıklı, bolluk ve bereket içerisinde bir hayat isteyen,
** Hayatının 8 parçasında hayırlı uğurlu işler yapmak isteyen,
** Türk hanımları.

Hayatımızın 8 parçası derken, hemen hatırlatayım, hayatın vazgeçilemez 8 parçası şunlar:
1- Kişinin kendisi,
2- Ailesi,
3- Arkadaşları, ülkesi,
4- Tüm insanlık,
5- Tüm canlılar,
6- Tüm fiziksel evren,
7- Ruhlarımız,
8- Allah.

Beyler ve öğrenci olmaya niyeti olmayan bayanlar da tabii ki okumak isterlerse okuyabilirler ancak yorum ve sorularınızı kabul edemeyeceğimiz ve cevap veremeyeceğimiz için lütfen kusura bakmayın.

31 Aralık 2011 tarihi itibariyle artık, rumuzlu yorumları kabul edemiyoruz.

Harikulade yorumlarınız bizim için çok değerli. Bu sebeple, hayatın her hangi bir parçası için sevgisiz, saygısız, iyiden, güzelden, doğrudan yana olmayan yorumlar yayınlanmayacaktır.

Aynı şekilde özel cevap isteklerini de karşılamam artık mümkün olamıyor. Anlayışınız için teşekkür ederim.

Lütfen yorumunuzda, okuyanlara ve güzelim Türkçemize olan sevgi ve saygınızı da, imla kurallarına elinizden geldiği kadar dikkat ederek gösterin.

Çok çok teşekkürler, çok çok sevgiler,

=======================
Çekim Yasası Öğretmeni
Ve Harikulade Dileklerin Funda Teyzesi
=======================

Not:
Harikulade dilekler derken kastettiğimiz hayatın 8 parçası için hayırlı, uğurlu, faydalı, güzel dilekler. Hayatın 8 parçasından birini veya daha çoğunu yok farzetmeyen, zarar vermeyen, iyi, güzel, doğru dilekler.
Hepimize kolay gelsin. :D

No trackbacks yet.

Mesaj gönder!
Loading...