Çekim Yasası Öğretmeni ve Öğrencisi Tanımları

Sevgili arkadaşlarım,

Basamak Atlamak e-kursumda Allah’a çok şükür neredeyse 4 ayımızı doldurmak üzereyiz.

Öncelikle azim ve kararlılıkla devam eden, kendilerine harikulade bir hayat yaratmak için, Allah’a sığınıp temizlik yaparak yollarındaki tüm engelleri BİRER BİRER temizleyen arkadaşlarımı kutlamak isterim.

Gerçekten çok çok tebrikler. :D

Tabii ki, bazen temizlenmesi gereken konular, temizlenmesi gereken yalan yanlış fikirler, son derece açık ve bariz olabiliyor.

Kendimizi içinde bulduğumuz, bizi üzen bir olay, herhangi bir sebeple canlanıveren bir eski alışkanlıkla kendimizi olumsuz, hatta korkunç düşünceler, duygular içerisinde bulmamız…

Aslında bilmenizi isterim ki, bunlar, temizlenmesi en kolay şeyler. :D

Ne konuda temizlik yapılacağı açık ve seçik önümüzde, inkar edilemeyecek bir şekilde durunca gerçekten temizlik yapmak inanın çok kolay.

Kendinizi bu durumda bulduysanız, Allah’a şükredin. :D

Çıkış kapısının önünüze açık bir şekilde çıkması gerçekten de şükredilecek bir şey.

Neden derseniz, son aylarda Basamak Atlamak kursumda yakınen arkadaşlarla çalışırken daha da net bir şekilde gördüm ki, asıl bazı temizlik konuları var ki, öyle açık ve bariz bir şekilde kişinin önünde açılmıyor.

Bunlar ancak ve ancak, hayatı, hayatın 8 parçasını, hayat değerlerimizi, hayat amaçlarımızı çok iyi anlamış, tüm bu konularda çok çok temizlik yapmış bir kimse ile konuşurken, ve o kişinin, bilgisi ve dikkati ile hatta çoğunlukla tecrübe ve bilgisinden kaynaklanan önsezisi ile veya bir çeşit içgüdü ile gördüğü, farkettiği konular oluyor.

Ve işte bu sebeple ve bu vesile ile ortada bariz bir temizlik yapılması gereken bir olay olmadan, SADECE VE SADECE benim minik uyarılarımı dikkate alarak, bunları Allah’a sığınıp, akıllarına ve kalplerine bakarak değerlendiren ve temizlik yapan, ve bunların üzerine de yaşadıkları çeşit çeşit farkındalık ve başarıları benimle paylaşan arkadaşlarıma ben, hem teşekkürü hem de kocaman bir tebriği borç bilirim. :D :D :D

Gerçekten de bir öğretmeni bundan daha çok mutlu eden bir şey yok inanın.

Öğretmen, Allah’a sığınıp, hayatta bildiği, gördüğü, anladığı, farkettiği, keşfettiği konuları aklına ve kalbine bakarak ve hayatın 8 parçasına faydası olacak şekilde anlatan, öğreten, yol gösteren, yardım eden, tavsiye veren, destek olan kişi oluyor.

Öğrenci de, yine Allah’a sığınıp, aklına ve kalbine bakarak, hayatın 8 parçasına faydası olacak şekilde, hayatın 8 parçası hakkında, hayat hakkında, kendisi hakkında, öğrenen, gösterilen yolu takip eden, yardım alan, tavsiyeyi alıp uygulayan, destek ve yardım gören kişi oluyor.

İşte bu konular, ideal bir öğretmen ve öğrenci ilişkisi için EN ÖNEMLİ konular.

Maalesef bu tanıma uymayan öğretmenden de öğrenciden de, öğretmen-öğrenci birlikteliklerinden de istenilen sonuç alınamıyor.

*****************************************

Sevgili arkadaşım,

Basamak Atlamak e-kursumda bir kaç yer açıldı.

Ancak şu sıralar hem kurslarımla, hem “Harikulade bir Hayat” projemle, ve üstüne üstlük, yeni çıkacak kitabımın son düzeltmeleriyle meşgul olduğumdan, yeni bir kayıt sayfası açmak, hazırlamak istemedim.

Ama istekli arkadaşlarıma bir kolaylık olabilmesi için, %20 indirim yaparak kayıt olabilmelerine yardım etmek isterim.

Sevgili arkadaşım, eğer,

  • yukarıda yazdığım, öğretmen ve öğrenci tanımları konusunda senin de aklın ve kalbin hemfikir ise,
  • gerek bariz açılan temizlik kapılarında, gerekse o kadar bariz olmayıp da benim sana tavsiyem üzerine göreceğin ve önüne açılmış olacak olan temizlik kapılarında temizlik yapmak, ve bu şekilde hayatta seni aşağı çeken, gözle görebildiğin veya göremediğin TÜM engellerden kendini ve hayatını temizlemek senin de ilgini çekiyorsa,
  • kayıt sayfasını dikkatle okuyup, orada da aklın ve kalbin hemfikirse,
  • eğer sen de katılmak istersen,

ve özellikle daha önce tanışmamışsak, bana kısaca kendinden bahsedeceğin, neden bu kursa katılmak istediğin, bu kursun sana nasıl yardım edebileceği, bu kurstan nasıl faydalanabileceğin konularındaki fikirlerini, ve kaç aylık yazılmak istediğini de bana bir e-posta ile yazarsan, %20 indirimli olarak kursuma katılabilmen için sana özel bir bağlantıyı e-posta ile sana göndereceğim.

Ve unutmadan açılan kapının hakkını verenleri her zaman ödüllendirmek için, bu indirim 1 hafta, yani 5 Mart 2012 tarihine kadar geçerli.

Hayatta basamak atlaman, hayatta her konuda, doğruları bulup, yanlışlardan kurtulman benim en büyük dileğim.

Bu kurs da, bu konu için en uygun yer.

Dilerim harikulade bir beraberliğin ve harikulade günlerin başlangıcı olur bu kurs. :D :D

**********************************************

NOT:

Kursuma indirimsiz olarak veya ilk açılışında yazılan arkadaşlar arasında, diğer e-kitabımı okumuş olanlara verdiğim bir söz, Şubat’ta çıkacak olan e-kitabımı hediye etmekti biliyorsunuz.

Öncelikle çok çok özür dileyerek, kitabımın son düzenlemelerini yaptığımı, ve maalesef Şubat ayına yetiştiremediğimi söylemek isterim.

Ama bir güzel haber şu ki, bu gecikmelerin sebebi…

Şahsen kitabı daha yazarken elde ettiğim anlayışlar, keşifler ve farkındalıklar sebebi ile o kadar çok KUTLAMA MOLALARI vermek zorunda kaldım ki, gecikmenin sebebi bu oldu.

Benim daha yazarken, ve hatta düzeltmeler sırasında okurken, tekrar tekrar elde ettiğim, çeşit çeşit, evet çeşit çeşit anlayış, keşifleri düşündükçe, sizin okurken edineceğiniz farkındalıkların düşüncesi bile, benim şimdiden içimi büyük bir sevinçle dolduruyor. :D :D :D

Bu e-kitap, daha önce de kursumun kayıt sayfasında verdiğim ve yana da eklediğim resimden anladıysanız, hayatımızın 2. parçası hakkında. :D

Çekim yasası, aşk, evlilik, aile, sevmek, sevilmek…

Sevgili arkadaşlarım, değil Türkiye, dünya bu konuda böyle bir kitap görmedi. :D :D

Bu kitapla, hayatta insanların belki de EN ÇOK karmaşaya düştüğü, EN ÇOK çaresizlik hissettiği, EN ÇOK yalanlara, yanlışlara sarıldığı, EN ÇOK kalbinin kırıldığı bir konuyu TERTEMİZ çıkartmaktan, doğruları yanlışlardan ayırmaktan çok mutluyum.

Sanırım, okuyucularıma yapabileceğim EN BÜYÜK faydayı, ülkeme yapabileceğim EN BÜYÜK hizmeti bu kitapla yapmış olacağım.

Kitabın içeriğini düşündükçe, hayatın 2. parçasında hatta her parçasında tıkanıklıkları açılacak arkadaşlarımı, onların kuracakları mutlu ve harikulade evlilikleri, bu evliliklerde büyüyecek çocukları düşündükçe, içim içime sığmıyor. :D :D :D

Tüm okuyacaklara, hayatın 2. parçasında temizlenecek tüm arkadaşlarıma, kendilerine harikulade bir evliliği, aileyi, aşkı, sevmeyi ve sevilmeyi layık görecek, çekim yasasını bu konuda kendilerine GÜZELLİKLER çekmek için çalıştıracak tüm dostlara şimdiden selam olsun.

Hepinize çok çok sevgiler. :D

Follow Me on Pinterest Pinterest'te Takip Et!
 
Yorumlar (1)
  1. Hülya
    15:03, 12 Mart 2012

    Bu kitabı merakla bekliyorum, şimdiden ellerinize sağlık.

Yorum Yaz

Bu site, çok sevgili ve değerli ÖĞRENCİLERİM ve öğrencim olmak isteyen bayanlar için hazırlanmıştır.

Funda Teyze'nin öğrencileri kimler?:

Funda Teyze'nin öğrencileri:
** Akıl ve kalp merkezli,
** Hayatın 8 parçasını seven, sevmek isteyen,
** Hayatının her parçasında başarı isteyen,
** Hayatının her parçasını takdir etmeyi, teşekkür etmeyi bilen ve seven,
** Bir hatasını, yanlışını farkedince, bunun üzerinde ısrar etmeden azim ve kararlılıkla vazgeçmeye, hep iyiden, güzelden, doğrudan yana olmaya kararlı ve niyetli,
** Ve en önemlisi de, öğrenmeyi çok ama çok seven,
** doğru öğretmeni bulduktan sonra, hayatının her parçasında da olduğu gibi öğretmenine de sadakat gösterebilen,
** Allah'ı seven,
** Allah'ın da onu ve herkesi çok sevdiğini bilen,
** Anne veya anne olmak isteyen,
** Mutlu ve huzurlu bir aile kurmak isteyen,
** Mutlu, huzurlu, sağlıklı, bolluk ve bereket içerisinde bir hayat isteyen,
** Hayatının 8 parçasında hayırlı uğurlu işler yapmak isteyen,
** Türk hanımları.

Hayatımızın 8 parçası derken, hemen hatırlatayım, hayatın vazgeçilemez 8 parçası şunlar:
1- Kişinin kendisi,
2- Ailesi,
3- Arkadaşları, ülkesi,
4- Tüm insanlık,
5- Tüm canlılar,
6- Tüm fiziksel evren,
7- Ruhlarımız,
8- Allah.

Beyler ve öğrenci olmaya niyeti olmayan bayanlar da tabii ki okumak isterlerse okuyabilirler ancak yorum ve sorularınızı kabul edemeyeceğimiz ve cevap veremeyeceğimiz için lütfen kusura bakmayın.

31 Aralık 2011 tarihi itibariyle artık, rumuzlu yorumları kabul edemiyoruz.

Harikulade yorumlarınız bizim için çok değerli. Bu sebeple, hayatın her hangi bir parçası için sevgisiz, saygısız, iyiden, güzelden, doğrudan yana olmayan yorumlar yayınlanmayacaktır.

Aynı şekilde özel cevap isteklerini de karşılamam artık mümkün olamıyor. Anlayışınız için teşekkür ederim.

Lütfen yorumunuzda, okuyanlara ve güzelim Türkçemize olan sevgi ve saygınızı da, imla kurallarına elinizden geldiği kadar dikkat ederek gösterin.

Çok çok teşekkürler, çok çok sevgiler,

=======================
Çekim Yasası Öğretmeni
Ve Harikulade Dileklerin Funda Teyzesi
=======================

Not:
Harikulade dilekler derken kastettiğimiz hayatın 8 parçası için hayırlı, uğurlu, faydalı, güzel dilekler. Hayatın 8 parçasından birini veya daha çoğunu yok farzetmeyen, zarar vermeyen, iyi, güzel, doğru dilekler.
Hepimize kolay gelsin. :D

No trackbacks yet.

Mesaj gönder!
Loading...