MÜJDE: #SenSeniBilSenSeniSev – 15-Günlük E-Posta Programı

Aklını-Kalbini Temizle, Yiyeceklerle Aranı Düzelt, Aklın da-Kalbin de-Görünüşün de Gençleşsin, Kendini Capcanlı Hisset ve Diyetsiz Kilo Verirsen de Şaşma!

#SenSeniBilSenSeniSev

15-Günlük E-Posta Programı

Yeni yıla girerken gerçekleştirdiğimiz 33 Günde Canlan Tazelen Kuvvetlen programımız, ben de dahil katılan tüm arkadaşlarımın hayatını bir mutluluk, uyanış ve huzur fırtınası gibi sarmaladı.

Birbirinden etkileyici, birbirinden derin, günlük alıştırmalar beni bile hayatımda daha önce hiç yaşamadığım kadar sarstı, kendimi daha da iyi tanımamı ve anlamamı sağladı.

Hem katılan arkadaşlarıma hem de inşallah gelecekte katılacak arkadaşlarıma, özellikle, 31. Senin Arkadan adlı dersi MUTLAKA tavsiye ederim.

Lütfen o çalışmayı Allah’a sığınıp yapın. Şahsen ben de kendim hakkında, dileklerim hakkında daha önce hep aklımın kalbimin derinlerinde sakladığım, pek açığa çıkartmadığım şeyler ve konular buldum. :D

Ve bu 33 gün boyunca, katılan arkadaşlarımdan da gelen e-postalar doğrultusunda gördüm ki, kendimizi bilmek, sevmek ve özellikle görünüşümüz, vücudumuz hakkındaki yalan yanlış fikirlerimiz, duygularımız, sözlerimiz, alışkanlıklarımız ÖZEL BİR İLGİ gerektiriyor. :D

*********************************************

Şahsen benim de, sağlığıma ya da yediklerime dikkat etmediğim zamanlar oldu. :D

Sağlıklı beslenmediğim, bol bol abur-cubur şeyler yediğimde, sonuçta neler oldu?

• hem zihnen hem de fiziksel olarak performansımda düşüş.
• soğuk algınlığına bir yatkınlık.
• enerji azlığı, yorgunluk.
• dişlerde hassasiyet hatta çürüme başlangıçları.
• sürekli artan-azalan bir kilo.

Ki şahsen ben, taa çocukluktan beri, özelikle babacığımın bu konuya önem vermemesini göre göre, sağlık ve beslenme konusunu çok ÖNEMSEYEN bir çocuktum. :D

Buna rağmen, hayatta yaşadığımız bazı olaylar ve bu olayların üzerimizdeki duygusal etkisi, (tabii olumsuz etkilerden bahsediyorum. :D) ister istemez, yediklerimize, içtiklerimize, gıdamıza ve beslenmemize de olumsuz yansıyabiliyor.

Şimdi çok iyi anlıyorum ki, babamın o önemsemeyişi de ONUN HAYATTA YAŞADIĞI OLUMSUZ OLAYLAR, insanlar ve özellikle yakınları, sevdikleri tarafından ona yapılmış ve kalp kıran şeyler, ve hatta belki babasını bir ameliyat masasında kaybedip, bu acıyı olduğu gibi içine gömmesi sebebi ile de olabilir.

Bir başka ifade ile, hayatta kendimizi mutlu, huzurlu, güven içerisinde ve sevgi dolu hissetmemizle, yediklerimize içtiklerimize, sağlığımıza olan dikkatimiz orantılı.

Mutlu, huzurlu, güven ve sevgi dolu bir kişi, yediklerinde içtiklerinde sağlıklı seçimler yaparken, mutsuz, huzursuz, kendine, hayata, çevresine, insanlara güveni azalmış, sevgisi azalmış bir kişi de aynı şekilde SAĞLIKSIZ seçimler yapabiliyor.

Ve çare kişinin kendine DAHA DA EZİYET EDİP, nefsini ezerek aç kalmak veya zorlu, eziyetli diyetler yapmak değil, EN BAŞTA, kendine, hayata, çevresine SEVGİSİNİ ARTTIRMAK.

Sevgimiz artınca seçimlerimiz de doğal olarak iyiden, güzelden, doğrudan yana oluyor, çok şükür.

***********************************

Dediğim gibi, sağlığım ve beslenmem için sorumluluk alışımın, ben her ne kadar çocukluktan itibaren var olduğunu sansam da, asıl sorumluluk alışım, hayatımızda çekim yasasının etkisini layıkıyla anlamamla gerçekleşti.

Soğuk algınlığına yatkınlığın da, enerji azlığının da, diş çürümesinin de, kilo almanın veya vermenin de, aslında EN BAŞTA düşüncelerim, duygularım, kararlarım, alışkanlıklarım sebebi ile olduğunu ve EN BAŞTA düşüncelerim, duygularım, kararlarım ve alışkanlıklarım için sorumluluk almam gerektiğini çok iyi anladım.

Cansıkıntısıyla, veya huzursuzluk ve mutsuzlukla, otomatik bir şekilde buzdolabına gittiğimizi farketmek…

İşte bu bence İLK uyanış.

Diyetler, ‘şunu ye-bunu yeme’ türünden her türlü tavsiye, hatta spor yapmak, koşmak, yüzmek, spor yapmak…

Eğer bu farkındalık ve uyanış kişide gerçekleşmemişse bence hepsi boşa kürek çekmek gibi, Allah’ın istisnaları hariç. :DVe kişi kilo verse bile, sağlığına kavuşsa bile, eğer bu uyanış gerçekleşmemişse, tekrar aynı duruma dönmesi de kaçınılmaz oluyor maalesef.

Ve evet, bu ilk adım çok önemli ama, iş farkında olmak ve uyanmakla da bitmiyor.

Bu uyanışla beraber düşüncelerimiz, duygularımız, kararlarımız ve alışkanlıklarımız için içten bir şekilde sorumluluk alıp, gıda, beslenme, diyet, yemek yemek, kendimizi NASIL gördüğümüz, kendimiz hakkında NE düşündüğümüz, kendi gözümüzdeki imajımız, içimizde yaşadığımız tüm o gel-gitler, çekişmeler hakkındaki düşünce ve duygularımızı iyiden, güzelden, doğrudan yana değiştirmemiz gerekiyor.

İnsanların hakkımızda ne düşündüklerinden, ne hissettiklerinden ÖNCE, kendimizin kendimiz hakkında, dış görünüşümüz hakkında ne düşündüğünü, ne hissettiğini çok iyi anlamamız gerekiyor.

Dışarıya daha genç, daha canlı, daha enerji dolu görünmek istemekten önce, KENDİ İÇİMİZDE, daha genç, daha canlı, daha enerji dolu hissetmeyi amaç edinmek gerekiyor.

Peki ama bunu nasıl yapacağız?

Gerçekten kendimiz hakkındaki düşüncelerimizi iyiden, güzelden, doğrudan yana değiştirirsek, bu değişim dışımıza da yansıyacak mı?

ELBETTE, sevgili arkadaşım, ELBETTE!!!

İşte bu sebeple ben de kolları sıvamaya ve size bu konuda da yardım edip, destek olmaya karar verdim.

15 günlük çok özel bir e-posta programı ile, çok da özel bir açılış yaparak, siz sevgili arkadaşlarımın,

******ADIM ADIM, kendinizi tanımanız, anlamanız ve sevmeniz amacıyla******

• düşüncelerinizi, duygularınızı, karar ve alışkanlıklarınızı şöyle tepeden tırnağa silkelemek,
• sizi uyandırmak,
• iyiden, güzelden, doğrudan yana düşünce, duygu, karar ve alışkanlıklarınızı değiştirmenize yardım etmek,

istedim.

BU PROGRAMIN SANA SUNACAĞI ŞEYLER:

  • 15 gün boyunca, gıda, beslenme, yiyecek ve içecekler, diyet, spor, özsevgin, özsaygın, özimajın hakkında seni uyandıracak, iyiden, güzelden, doğrudan yana olman için seni heveslendirecek, seni destekleyecek, ve inşallah ömrün boyunca etkisi devam edecek e-postalar.

(Bugün kayıt ol, İLK GÜN e-postasını al.)

  • Aklının ve kalbinin açılması, temizlenmesi ve bunun getireceği canlılık, gençlik ve yepyeni taze başlangıç.
  • Ve inşallah kendini canlı, enerji dolu hissederek, beslemende ve hayat tarzında aklını kalbini dinleyerek yapacağın, olumlu, iyi, güzel, doğru değişiklikler ve bunların sebep olacağı zindelik, sağlık ve mutluluk.

#SenSeniBilSenSeniSev programımızla birlikte, inşallah, yepyeni bir hayat, hayata yepyeni ve taptaze bir bakış, ve yepyeni bir sen, seni bekliyor!

HEMEN KAYDOL!  

Kayıt Formu

KATILIM ŞARTLARI:

Lütfen her maddenin yanındaki kutucuğa, cevabınız evet ise TIKLAYARAK ‘evet’ anlamında İŞARET KOYUN.

1- Bayanım.

2- Ben de, Kuran’ı, Yaşar Nuri Öztürk’ün açık, net, anlaşılır, günümüz Türkçesi ile, yorumsuz ve her kelimenin olası TÜM anlamlarını vererek yaptığı Kuran tercümesi ile anlayarak okumayı seviyorum.

3- Vücut, akıl, ve ruh sağlığım yerinde. Reçeteli veya reçetesiz herhangi bir ilaç kullanmıyorum. Kullanma ihtiyacım da yok.

4- Hayata ve kendime olan sevgimi canlandırmak ve tazelemek istiyorum.

5- Hayatımın 8 parçasında iyiliği, doğruluğu kucaklamak en temel amacım.

6- Hayatım için sorumluluk almaya, bilerek veya bilmeyerek yaptığım hatalardan yanlışlardan Allah’a sığınıp vazgeçmeye ve elimden geleni Allah’a sığınıp yapmak için aklımı kalbimi hayatın 8 parçasına hayır, uğur ve faydadan yana hemfikir olacak şekilde dinlemeye HAZIRIM.

HAYAT HARİKULADE BİR OKULDUR ÖĞRETMENİ arkadaşlarım için özel.
Şu an itibariyle diğer kurslarımda azimle ilerleyen veya 100 günlük başlayıp sürekli devam eden maratondaki arkadaşlarım için özel.
İlk kez katılacak arkadaşlar için katılım formu
Daha önce üye olmuş veya maratona veya kurslarıma katılmış ama şu an için kurslarımda olmayan arkadaşlar için katılım formu
ÜCRETSİZ
300 TL
(Yaklaşık
108 € )
300 TL
(Yaklaşık
108 € )
500 TL
(Yaklaşık
180 € )

Eğer sormak istediğin bir soru olursa, lütfen Face sayfamda ya da aşağıdaki yorum bölümünden sorabilirsin. En geç 48 saat içerisinde, ve mümkünse daha da çabuk cevap vermeye çalışacağım.

Hayata, kendimize, kendimizi NASIL gördüğümüze, yani ÖZİMAJIMIZA, özsevgimize, gıdamıza, beslenmemize, yediklerimize, içtiklerimize, yaptığımız diyete, spora şimdiye kadar hiç bakmadığımız bir şekilde Allah’a sığınıp, aklımızı kalbimizi dinleyerek bakınca, hayatımızda sabit bir şekilde yerini almış bazı olumsuzluklar, bazı olumsuz düşünce, duygu ve alışkanlıklar da değişiyor, sevgili arkadaşım.

Ve bu değişiklik, bizi de de hayatımızı da iyiden, güzelden, doğrudan yana değiştiriyor.

Bu programla amacım, YEPYENİ ve TAZE BİR SEN bulman, yepyeni ve taze bir sen olman.

Bunu yapınca hayatımız da harikulade oluyor.

Harikulade bir hayat için, harikulade bir enerji, sağlık, mutluluk, zindelik için #SenSeniBilSenSeniSev.

Çok çok sevgiler
kparlakpembegüllerxlkparlakpembegüllerxl

NOT: Çoğu insan sanıyor ki, sağlık için, kilo vermek için diyet yapmak ve SON DERECE AZİMLİ olmak lazım. İRADE İRADE İRADE. Kendilerini iteklemek, sıkmak, zorlamak, zorlamak, zorlamak gerektiğini sanıyorlar. Bunu yapamayınca da kendilerini daha da ezip, daha da zorluyorlar ya da tamamen boş verip, pes ediyorlar ve kendilerini kötü, başarısız, beceriksiz hissediyorlar.

Oysa ki, ÖNCE ÖZSEVGİMİZİ, HAYAT SEVGİMİZİ arttırmaya odaklansak, irademiz de gelişecek. Ve buna rağmen yapamazsak bile, özsevgimiz yerinde olduğu için, kendimize anlayışlı olacağız ve kendimizi başarısız ve beceriksiz hissetmektense, huzur ve mutlulukla TEKRAR deneyeceğiz.

Özsevgiyle kilo vermek bile, huzur, mutluluk ve başarılarla dolu bir uğraşı, eziyet ve yenilgilerle dolu değil.

Çok çok özel kampanyayı sen de kaçırma, olur mu, sevgili arkadaşım.

Yürekten inanıyorum ki, sadece senin değil, tüm ailenin, eşinin, çocuklarının da hayatı harikulade bir şekilde değişebilir bu programda öğreneceğin bilgilerle, inşallah.

Follow Me on Pinterest Pinterest'te Takip Et!
 
Yorumlar (0)

Henüz yorum yok.

Yorum Yaz

Bu site, çok sevgili ve değerli ÖĞRENCİLERİM ve öğrencim olmak isteyen bayanlar için hazırlanmıştır.

Funda Teyze'nin öğrencileri kimler?:

Funda Teyze'nin öğrencileri:
** Akıl ve kalp merkezli,
** Hayatın 8 parçasını seven, sevmek isteyen,
** Hayatının her parçasında başarı isteyen,
** Hayatının her parçasını takdir etmeyi, teşekkür etmeyi bilen ve seven,
** Bir hatasını, yanlışını farkedince, bunun üzerinde ısrar etmeden azim ve kararlılıkla vazgeçmeye, hep iyiden, güzelden, doğrudan yana olmaya kararlı ve niyetli,
** Ve en önemlisi de, öğrenmeyi çok ama çok seven,
** doğru öğretmeni bulduktan sonra, hayatının her parçasında da olduğu gibi öğretmenine de sadakat gösterebilen,
** Allah'ı seven,
** Allah'ın da onu ve herkesi çok sevdiğini bilen,
** Anne veya anne olmak isteyen,
** Mutlu ve huzurlu bir aile kurmak isteyen,
** Mutlu, huzurlu, sağlıklı, bolluk ve bereket içerisinde bir hayat isteyen,
** Hayatının 8 parçasında hayırlı uğurlu işler yapmak isteyen,
** Türk hanımları.

Hayatımızın 8 parçası derken, hemen hatırlatayım, hayatın vazgeçilemez 8 parçası şunlar:
1- Kişinin kendisi,
2- Ailesi,
3- Arkadaşları, ülkesi,
4- Tüm insanlık,
5- Tüm canlılar,
6- Tüm fiziksel evren,
7- Ruhlarımız,
8- Allah.

Beyler ve öğrenci olmaya niyeti olmayan bayanlar da tabii ki okumak isterlerse okuyabilirler ancak yorum ve sorularınızı kabul edemeyeceğimiz ve cevap veremeyeceğimiz için lütfen kusura bakmayın.

31 Aralık 2011 tarihi itibariyle artık, rumuzlu yorumları kabul edemiyoruz.

Harikulade yorumlarınız bizim için çok değerli. Bu sebeple, hayatın her hangi bir parçası için sevgisiz, saygısız, iyiden, güzelden, doğrudan yana olmayan yorumlar yayınlanmayacaktır.

Aynı şekilde özel cevap isteklerini de karşılamam artık mümkün olamıyor. Anlayışınız için teşekkür ederim.

Lütfen yorumunuzda, okuyanlara ve güzelim Türkçemize olan sevgi ve saygınızı da, imla kurallarına elinizden geldiği kadar dikkat ederek gösterin.

Çok çok teşekkürler, çok çok sevgiler,

=======================
Çekim Yasası Öğretmeni
Ve Harikulade Dileklerin Funda Teyzesi
=======================

Not:
Harikulade dilekler derken kastettiğimiz hayatın 8 parçası için hayırlı, uğurlu, faydalı, güzel dilekler. Hayatın 8 parçasından birini veya daha çoğunu yok farzetmeyen, zarar vermeyen, iyi, güzel, doğru dilekler.
Hepimize kolay gelsin. :D

No trackbacks yet.

Mesaj gönder!
Loading...