Bolluk ve Bereketin Olmazsa Olmaz Anahtarlarından Biri…

Yeni yıla sadece 1-2 hafta kala, sizlere bu anahtarı tekrar hatırlatmak istedim, sevgili arkadaşlarım.

Sadece para, bolluk, bereket için değil, HER konuda dilediğimiz şeyi hayatımıza jet hızıyla getirmek istiyorsak eğer, bu anahtara sımsıkı sarılmamız VE kullanmamız şart.

Bu anahtarın ne olduğunu hatırlatmadan önce söylemek istediğim bir şey daha var. :D

Şöyle ki:

Önemli olan, dileğimize, (para olsun, bolluk-bereket olsun, evlilik olsun, evlat sahibi olmak olsun, iş olsun, araba olsun, hayırlı uğurlu ne olursa olsun) NASIL, NEREDE, NE ZAMAN ulaşabileceğimizi çözmek, anlamak ve bu konuda adımlar atmak DEĞİL.

Önemli olan, şu an, burada, şimdi, zaten hayatımızda olan minicik de olsa parayı, sevgiyi, rahatlığı, iyiliği takdir etmeyi, değerini bilmeyi ÖĞRENEBİLMEK.

Ve bunu sadece sözde değil, aklımıza, kalbimize, hayatımıza KALICI bir şekilde yerleştirebilmek.

İstediğimiz o şey her ne ise, öyle veya böyle onun birazı veya benzeri veya onunla alakalı şeyler hayatımızda MUTLAKA var, değil mi?

Ve burada bir parantez açıp, ‘Ama ben beni terk eden o nişanlımı geri getirmek istiyorum.’ diyen ve dilediği şeyin hayatında KESİNLİKLE olmadığı hakkında benimle iddialaşan bir arkadaşa verdiğim cevabı sizlere de vereyim ki, siz de aslında dilediğiniz şeyin hayatınızda az veya çok, öyle veya böyle, zaten ve mutlaka olduğunu adınız gibi bilin.

‘Beni terk eden nişanlımı geri istiyorum, ille de ONU istiyorum, ve o hayatımda kesinlikle yok, bu sebeple dileğim hayatımda az veya çok kesinlikle yok’ diyen ve ağlamaya, şikayete, mutsuzluğa devam eden arkadaşım.

Öncelikle bilelim ki, İLLE de şunu istiyorum dediğimiz zaman bile ASLINDA, TEMELDE, EN DERİNDE istediğimiz şey o değil, o şeyin bizde yaratacağını düşündüğümüz, umduğumuz, beklediğimiz ‘duygular ve düşünceler.’

Senin de ASLINDA, TEMELDE, EN DERİNDE istediğin şey, eski nişanlının hayatında olması durumunda hissedeceğin duygular.

Yani dileğimiz her ne olursa olsun, aslında istediğimiz şey, o dilek gerçekleşince hissedeceğimiz o duyguları yaşamak.

Aynı şekilde dileği bol para olan bir kişi de aslında para değil, para ile yaşayabileceği hayatı ve o hayatın ona hissettireceği güven veya huzur veya sevinç gibi duyguları istiyor.

Önce bunu çok iyi anlayalım:

Dileğimiz her ne olursa olsun, ASLINDA, EN TEMELDE, EN DERİNDE istediğimiz o şey değil de, o şey sayesinde yaşayacağımızı düşündüğümüz duygular.

Ve bazen sanıyoruz ki, o duyguları başka türlü yaşamak imkansız.

Oysa ki bu doğru değil.

Para dileği olan bir kişinin ASIL dileğini anlaması, farketmesi ve bunun hayatında az veya çok mevcut olduğunu farketmesi şart, eğer hayatına bol para çekmek istiyorsa.

Aynı şekilde evlilik dileği olan bir kişi de, ASIL dileğini anlamalı, farketmeli. Yani evlilik dileği gerçek olduğunda HİSSEDECEĞİ duygular neler?

Mutluluk? Güven? Sevgi? (Tabii herkesinki değişik olabilir.)

Bu duyguları burada ve şimdi az veya çok hissedebiliyor mu?

Hissetmiyorsa, NASIL hissedebilir?

Bu sorulara cevap arayıp, evlilik gerçekleşmeden, hatta evleneceği kişiyle karşılaşmadan ÖNCE bu konuya odaklansa, mucizeler de ardı ardına gerçekleşiyor.

Ama yok, kişi,

  • İLLE DE şu kişi olacak ve o olmadan bu hisleri de hissetmem mümkün değil diyorsa…
  • Ya da hep bir eksiklik, başarısızlık modunda günlerini geçiriyorsa…
  • Ya da sık sık kendini başarısız, hayatını eksik, yalnız, mutsuz görüyorsa…

Bilin bakalım hayatına neyi çekiyor ve çekti zaten?

Aynı şekilde para bolluk bereket konusunda da yokluk, azlık, mutsuzluk, içerleme dolu ise düşünce ve duygularımız, bilin bakalım hayatımıza neyi çekiyoruz ve çektik?

Evet, yokluk, azlık, mutsuzluk ve içerleme.

****************************************

Bir başka ifadeyle, olaya bakmamız gereken açı, ‘Hayatıma NASIL daha çok para çekebilirim?’ değil de, (çünkü bu, hayatımızda şu an, burada, azlık, yetersizlik, yokluk odaklı) var olan para için şükür dolu bir bakış açısı olmalı.

Hayatımızda VAR OLANI görebilme, farkedebilme, ve şükredebilme odaklı bir bakış açısı olmalı.

Eğer bu konuda gözümüzü, aklımızı, kalbimizi açmayı başarabilirsek, para da hayatımıza bol bol gelebilecek.

****************************************

Bir kaç gündür benim de, hayatımda var olan iyi-güzel-doğru şeylere daha da odaklanıp, 2016′ya ayaklarım yere sağlam basarak, bol şükür ederek, bol takdir, teşekkür ederek girme planlarım var. :D

Ve bu sebeple 1000 adet (evet BİN. :D) hayatımda şükrettiğim şeyleri yazmaya karar verdim. :D

Daha önce 100 adet yazmıştım ve gayet kolay olmuştu, çok şükür. Ama bakalım 1000 nasıl gidecek. :D

Bir oturuşta kaç yazarım bilmiyorum. Yorumlar kısmında paylaşır mıyım, paylaşmaz mıyım şu an onu da bilmiyorum ama yine de bir makale yazıp hem size hatırlatayım dedi, hem de davet edeyim dedim.

Hodri Meydan! :D

Kim benimle birlikte bu maceraya katılır? :D

******************************************
******************************************
******************************************

Ve katılacak arkadaşlarıma da faydası olması için bu konudaki niyetlerimi yazıyorum. Çünkü her işte olduğu gibi bu konuda da NİYET her şeyin başı:

– Hayatımın her parçasında, iyi-güzel-doğru HER konuda yaşadığım bolluk ve bereketi görmeye, anlamaya, farketmeye ve şükretmeye niyet ediyorum.
– Allah’ım yardım et hayatımın her parçasındaki bolluk ve bereketi, iyilik-doğruluk ve güzellikleri görebileyim, anlayabileyim, farkedebileyim, şükredebileyim.

Follow Me on Pinterest Pinterest'te Takip Et!
 
Yorumlar (21)
  1. Özlemi
    07:44, 13 Aralık 2015

    Sevgili Funda Hocam,

    HER makalenizi Allah’a sığınıp okurum ve her biri biz kadınlara anlatılan çok hassas konulardır. Ama bu son makalenizdeki illa ki istemek konusu DA çok hassas ve önemli. İncecik çok hassas bir konu. Allah’a sığınalım dileyelim, dileğimiz için gereken adımları yani hareketi yapalım ve Allah’ın bize DE sunacağı bereketi bekleyim. İşte 3 önemli hassas noktamız. Dileğimizin hayatımızın 8 parçasıyla uyumu, bize ve çevremize getireceği hayır ve uğuru da gözardı etmememiz ama en önemlisi anlamamız gerekiyor.

    Ben sizin bir öğrenciniz olarak illaki istemek konusunu kurslarımızda, maratonlarımızda ve tele konferanslarımızda çok iyi anladım. Ama bu makalede anladığım ise çok daha güzel ve çok daha yararlı oldu bana. İstediğimiz dilediğimiz şeye sahip olduğumuzdaki duygu ve düşüncelerin önemi. İşte bu çok hassas ve çok derin olabiliyor. Derin derken; bazen dileğimizi öyle illaki istiyoruz ki kendimizi, duygularımızı, düşüncelerimizi, nasıl huzurlu, nasıl rahat, nasıl keyifli, nasıl güzel yaşamak istediğimizi önemsemiyoruz bile.

    Ve hepimizin hayatında İLLA Kİ olmuştur. İmtihanımız gereği o dileğimiz gerçekleşiyor ama duygu ve düşüncelerimizi hiç önemsemediğimiz, aslında neyi hissetmek istediğimizi önemsemediğimiz için HÜSRAN yaşıyoruz. Yani o çok istediğimiz illa ki olsun benim olsun dediklerimiz bazen bizi mutsuz ediveriyorlar. Allah’a sığınmak sığınmak sığınmak …

    Sizin öğrenciniz olarak ilk Allah’a sığınmayı aklımda kalbimde hissettiğimde içimdeki huzurun değeri paha biçilmezdi doğrusu. Ve çoşkusu da :D :D Allah’a sığınmak Allah’ım SANA sadece SANA sığındım demek kadar kolay olup hayatın 8 parçasını da anlamaya, öğrenmeye, gelişmeye, ilerlemeye de açık olmayı beraberinde getiriyor. Sizin hep biz öğrencileriniz de dediğiniz gibi HA gayret deyip anlamaya, fark etmeye ve temizlenmeye çalışmayı da beraberinde getiriyor. Allah’a sığınınca DA tüm bunlar çok kolaymış :D :D :D

    Her yazınızdan çok güzel bilgiler öğrenirim ama yıl sonunda yazdığınız makaleler çok daha farklı güzel olur benim için. İşte bu yazınızı da Allah’a sığınarak 2 kez okudum ve anladıklarımı da yazmak istedim. Ben DE anladım. İstediğim bir dileğimin aslında ben de olan duygu ve düşüncesine bakmayı, anlamayı, hayal etmeyi anladım.

    Ben DE sizinle beraber 1000 adet hayatımda şükrettiklerimi yazmaya VARIM.

    1)Allah’ım beni DE sevdiğin için şükürler olsun.
    2)Allah’ım beni DE koruyup,kolladığın için şükürler olsun.
    3)Allah’ım bana DA nasip etiğin lutufların için şükürler olsun.
    4)Allah’ım aklım,kalbim için şükürler olsun
    5)Allah’ım anlayabildiğim için şükürler olsun
    6)Allah’ım görüp okuyabildiğim için şükürler olsun
    7)Allah’ım dualarımı kabul ettiğin için şükürler olsun
    8)Allah’ım ilk çırpıda aklıma geliveren tüm şükür nedenlerimi bana DA öğreten ,bana DA okumanın ,yazmanın,iletişimin doğru yapıldığında getirdiği mucizelere şükretmeyi öğreten Sevgili FUnda Hocam için şükürler olsun.
    9)Makaleleri için şükürler olsun
    10)Kursları,maratonları için ve öğretmenliği için şükürler olsun
    11)Maraton da edindiğim akıldaş kapldaş arkadaşlarım için şükürler olsun
    12)Tüm ailem için şükürler olsun

    Ben başladım gidiyorum bakalım kaç gün sürer benim 1000 şükrüm :D :D :D

    Teşekkürler,emeğinize sağlık.Harikulade bir makale daha keyifle okundu,anlaşıldı inşallah :D :D :D Şükürler olsun

  2. sevgin
    13:25, 13 Aralık 2015

    Sevgili Öğretmenim,
    Makaleniz için teşekkür ederim. İyi, güzel, hayırlı duygularımıza sahip çıkmamızı, kötü hayırsız olumsuz duygularımızı Allah’a sığınarak, temizliklerle, af dileyişlerle, karar ve niyetlerle bırakmamızı, çekim yasamızın duygularımız olduğunu bir kez daha hatırladım. Ellerinize sağlık :D
    iyi, güzel, hayırlı duygularda düşmemek için, her zaman yukarıda kalmak için HODRİ MEYDAN, 1000 ŞÜKÜRE BEN DE VARIM :D
    İnşallah yeni yıla hayatımızdaki iyi, güzel, hayırlı şeylere daha çok odaklanıp, bol şükürle, bol takdirle, bol teşekkürle girelim hep beraber :D
    Çok çok sevgilerimle
    :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp:

  3. Aden
    16:08, 13 Aralık 2015

    Funda Öğretmen’im,

    Yine bu faydalı makale için çok çok teşekkür ederim :D

    Ve 1000 şükrümü yazmaya bende varım :D :D :D

    Böylelikle bende hayatımın her parçasında, iyi-güzel-doğru HER konuda yaşadığım bolluk ve bereketi görmeye, anlamaya, farketmeye ve şükretmeye niyet ediyorum. 

    Allah’ım yardım et hayatımın her parçasındaki bolluk ve bereketi, iyilik-doğruluk ve güzellikleri görebileyim, anlayabileyim, farkedebileyim, şükredebileyim.

    Çok çok sevgiler.
    :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp:

  4. Funda Teyze
    16:56, 13 Aralık 2015

    Özlemi arkadaşım,

    Zaman ayırıp yazdığın için öncelikle çok çok teşekkürler. Çok güzel özetlemişsin pek çok hassas konumuzu. :D

    VE özellikle benim de yazmak istediğim bir konuya benden önce dikkat çekmişsin. Evet, Allah’a sığınmadan ve dileğimizin derinindeki ASIL dileğimiz olan o hissetmek istediğimiz duyguları başka şekillerde de olsa hissetmeden, ve ille de isteyerek evet o dilek gerçekleşebilir ve çoğu insan için de gerçekleşiyor ANCAK sonu hep hüsran oluyor. (hüsran, sözlüğe bakıyorum hemen ne demek diye :) : zarar, umduğunu bulamama acısı)

    Ve ayrıca 1000 şükre benden önce başlamışsın, ben hala cesaret ve enerji topluyordum. :D Ama senin başladığını görünce benim de içim hevesle doldu ve sanırım daha rahat başlayabilirim. :D :D Bunun için de çok çok sağ olasın. :D

    VE şu söylediğin çok hoşuma gitti:

    Harikulade bir makale daha keyifle okundu, anlaşıldı inşallah :D :D :D Şükürler olsun

    Anlaşılmak kadar güzel bir şey yok şu dünyada. :D Allah razı olsun sen de bana anlaşılmanın mutluluğunu yaşattığın için. (Tabii Serpil arkadaşım da sağ olsun, dün o da anlaşılmanın mutluluğunu bana yaşatmıştı. :D Şimdi makaleye tekrar baktım da, o hassas ve önemli şeyi, arka arkaya tam 5 kere yazmışım. :D :D Anlaşılmak istediğim için sanırım, yazarken biraz abartmışım. :D :D)

    Ha gayret bize Özlemi arkadaşım, 1000 şükrümüzü de mutluluk ve heves ile yazalım ve birbirimizden güç alalım. :D

    :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp:

  5. Funda Teyze
    16:58, 13 Aralık 2015

    Çok teşekkürler zaman ayırıp yazdığın için Sevgin arkadaşım. :D

    Ve HODRİ MEYDAN okumama cevap verdiğin ve katıldığın için de çok çok teşekkürler.

    Ha gayret bize. Senin de katılman ne güzel. :D

    Çok çok sevgiler
    :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp:

  6. Funda Teyze
    17:00, 13 Aralık 2015

    Aden arkadaşım,

    Sen de zaman ayırıp cevap yazdığın için, 1000 şükür projeme katıldığın için ve niyetini buradan da paylaştığın için çok çok teşekkürler. :D

    Toplamda BİNLERCE şükür olacak, ne güzel hepimizinkini toplayınca. :D

    2016 Allah’ın izni ve yardımıyla harikulade geçeceğe benzer. :D

    Çok çok sevgiler
    :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp:

  7. Funda Teyze
    10:17, 14 Aralık 2015

    1- Şükürler olsun buradayım.
    2- Şükürler olsun biliyorum.
    3- Şükürler olsun anlıyorum.
    4- Şükürler olsun sorumluluk alabiliyorum.
    5- Şükürler olsun hayatımı iyiden, güzelden, doğrudan yana yönlendirebiliyorum.
    6- Şükürler olsun nasıl yapabileceğimi biliyorum.
    7- Şükürler olsun yapıyorum da.
    8- Şükürler olsun öğretebiliyorum da.
    9- Şükürler osun öğrencilerim için.
    10- Şükürler olsun maratonumuz için.
    11- Şükürler olsun sevgi dolu iletişimler için.
    12- Şükürler olsun mutluluk için, huzur için.
    13- Şükürler olsun iyiden-güzelden-doğrudan yana şeyler için hissettiğimiz tüm hemfikirlilikler için.
    14- Şükürler olsun yaptığımız temizlikler için.
    15- Şükürler olsun yaşadığımız harikulade mucizeler, güzellikler için.
    16- Şükürler olsun ulaştığımız farkındalıklar için.
    17- Şükürler olsun ulaştığımız tüm anlayışlar, keşifler ve başarılar için.
    18- Şükürler olsun birbirimizi rüyalarda bile anladığımız için.
    19- Şükürler olsun aramızdaki telepati için.
    20- Şükürler olsun sene sonu çalışmalarımız için.
    21- Şükürler olsun 2015 için.
    22- Şükürler olsun 2016 için.
    23- Şükürler olsun tüm geçmiş seneler için.
    24- Şükürler olsun tüm gelecek seneler için.
    25- Şükürler olsun ödüller ve başarılar için.
    26- Şükürler olsun tüm olumsuzluklar için, onlar sayesinde temizlik yapıp, iyiye, güzele, doğruya ulaşıyoruz.
    27- Şükürler olsun maratonumuzdaki çeşit çeşit güzel sayfalar için.
    28- Şükürler olsun birbirinden önemli ve değerli bilgiler olan makaleler için.
    29- Şükürler olsun kurslar için.
    30- Şükürler olsun azimle okuyan ve öğrenenler için.
    31- Şükürler olsun tüm yardımlar ve yol gösterişler için.
    32- Şükürler olsun Kuran için.
    33- Şükürler olsun Türkçe anlayarak okuyabildiğimiz YNÖ’ün Kuran meali için.
    34- Şükürler olsun Allah bize de Kuran’ı anlamayı nasip ettiği için.
    35- Şükürler olsun 2015 Ramazan’da Kuran’ı her gün 2 kez okuyup 2 kere tamamlayabildiğim için.
    36- Şükürler olsun beni yalnız bırakmayan Alev ve Aden arkadaşım için.
    37- Şükürler olsun Temizlik Saatlerimiz için.
    38- Şükürler olsun açılan tüm kapılarımız için.
    39- Şükürler olsun Allah bizi de uykudan uyandırdığı için.
    40- Şükürler olsun internet için.
    41- Şükürler olsun e-posta için.
    42- Şükürler olsun telefon için, skype için, telekonferans programları için.
    43- Şükürler olsun güzel kulaklıklar ve mikrofonlar için.
    44- Şükürler olsun cep telefonları, akıllı telefonlar için.
    45- Şükürler olsun bilgisayarım için.
    46- Şükürler olsun sevgiye, iletişime, hemfikirliğe, anlayışa, yardıma, bilgiye, aracı olan tüm iletişim araçları için.
    47- Şükürler olsun mucizevi iletişimler için.
    48- Şükürler olsun temizlik ertesi insanların bize olan davranışlarının değişmesini ve iyileşmesini görebildiğimiz için.
    49- Şükürler olsun gerçek dilek sandığımız sahte dileklerden kurtulduğumuz için.
    50- Şükürler olsun ASIL dileğimizin ne olduğunu anlayabildiğimiz için.

    Ne güzel dilemiş Allah, bir çırpıda çıktı bunlar ve daha da devam edebilirim ama güzel bir noktada ara vereyim. :D :D :D

    Demek çıtayı yükseltince, elimizden gelen de yükselebiliyor, ne ilginç. :D

    :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp:

  8. Alev
    16:28, 15 Aralık 2015

    Hodri Meydan! Ben de varım öğretmenim. :D
    Bu harikulade makale için çok çok teşekkür ederim. Ben de Özlemi arkadaşıma katılıyorum. Bütün makalelerinizi severek okuyorum ama yıl sonundakileri daha bir heves ve merakla bekliyorum. Çünkü içinde bulunduğumuz yılı güzelce uğurlayıp yeni yıla harikulade kararlarla, niyetlerle, hislerle girmek, bunun için yaptığımız alıştırmalar, çalışmalar, ve yıl sonunda da geçen yıl yaptığımız çalışmalara bakıp pek çok şeyi gerçekleştirdiğimizi mutlulukla fark etmemiz çok güzel. :D
    Tekrar teşekkür ediyorum. Allah razı olsun sizden.
    İnşallah ben de bu akşam başlıyorum 1000 şükrüme. :D
    Çok çok sevgiler. :D
    2kparlakxl

  9. Funda Teyze
    17:47, 15 Aralık 2015

    Oooo ne güzel 1000 şükür daha geliyor, yaşasın. :D

    Sağ olasın var olasın katıldığın için Alev arkadaşım.

    Sene sonu, sene başı çalışmalarımızı sizin de en az benim kadar sevdiğinizi görmek çok güzel. :D Ben de sayenizde zaten hevesliyim, daha da hevesleniyorum. :D

    Allah’a sığınıp çalışalım.

    Yeni Yıl Özel dökümanımızı yapalım.

    cekimyasasi.com/yeni-yil

    Ayrıca makale de yazacağım, bakalım. :D

    Tekrar çok çok teşekkürler, Alev arkadaşım, Allah senden de razı olsun. 1000 şükrünü merakla bekliyorum ben de. :D

    Çok çok sevgiler
    :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp:

  10. yasemin
    21:10, 16 Aralık 2015

    funda öğretmenim bende varım 1000 şükür için.Sizin niyetinizle ben de başladım.
    1)şükürler olsun yaşadığım için
    2)şükürler olsun sağlığım için
    3)şükürler olsun gözlerim için
    4)şükürler olsunkulaklarım için
    5)şükürler olsun kalbim için
    6)şükürler olsun düşünebiliyorum
    7)şükürler olsun funda teyzey le tanıştığım için
    8)şükürler olsun yanlışlarımı fark ettiğim için
    9)şükürler olsun yanlışlarımı telafi etmeyi düşündüğüm için

  11. Serpil
    12:40, 17 Aralık 2015

    Merhaba Funda öğretmenim,
    Makalenizi ilk okuduğumda, ille de istediğimiz şeyler konusunda, asıl istediğimiz şeyin, o şey olunca hissedeceğimiz duyguları yaşamak olduğunu (biraz da şaşkınlıkla :D ) çok iyi anlamıştım. Bu anlayışla içime bir huzur gelmişti. Maratonda sizinle ve maraton arkadaşlarımla da paylaşmıştım bu anlayışımı :D
    Şimdi makaleyi tekrar okudum ve bu sefer de dileğimiz konusunda ASIL ÖNEMLİ OLANIN, nasıl, nerede, ne zaman olacağını anlamak ve bu konuda adım atmak OLMADIĞINI çok iyi ANLADIM ve hissettim. Kendimde ve çevremdeki insanlarda gördüğüm önemli bir konu bu. Nasıl olacak, ne zaman olacak diye sadece düşünüp planlar yapmak 8O
    Çok şükür bol bol bu konular hakkında sizinle konuşuyoruz, anlayışımız yaklaşımımız gelişiyor öğretmenliğiniz sayesinde :)
    VE makalelerinizi her okuduğumda yeni anlayışlarım ve keşiflerim oluyor YAŞASIN!! Elinize sağlık. Sağ olun, var olun.
    En güzeli şükürlerimize sarılalım. 33 Günde Canlan Tazelen Kuvvetlen çalışmamız için 100 şükrümü yazmaya niyet etmiştim, şimdi davetinize katılıp 1000 adet hayatımda şükrettiğim şeyleri yazmaya karar verip, niyet ediyorum.
    Çok çok sevgiler
    2k

  12. Funda Teyze
    10:34, 21 Aralık 2015

    Yasemin arkadaşım,

    Çok sevindim senin de 1000 şükür aktivitemize katılmana. :D

    Sağ olasın var olasın, ha gayret, kolay gelsin hepimize. :D

    :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp:

  13. Funda Teyze
    10:40, 21 Aralık 2015

    Harika, Serpil arkadaşım. :D

    Ne güzel değil mi? Allah’a sığınıp yazınca ve Allah’a sığınıp okuyunca, her seferinde YENİ BİR farkındalığa, yeni bir anlayışa ulaşıyoruz. :D Çok şükür. Çok şükür. Çok şükür. :D

    Senin de eline sağlık, hem maratonda hem burada yazdığın için. :D Senin de 1000 şükür çalışmamıza katılman harika. :D (33 Gün çalışmamıza 2 defa katıldın galiba, değil mi o da harika. :D)

    Ve sen de sağ olasın var olasın, benim de şükürlerimi arttırdığın için. Makalelerimi anlayan, uygulayan, Allah’ın yardımıyla başarılar elde eden arkadaşlarımın olduğunu bilmek benim de şükürlerimi BOL BOL arttırıyor çok şükür. :D
    Senin de ellerine, aklına kalbine sağlık. :D

    Çok çok sevgiler
    :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp:

  14. Funda Teyze
    22:43, 21 Aralık 2015

    51- Şükürler olsun ailem için annem babam, kardeşlerim için.
    52- Şükürler olsun anneannem için.
    53- Şükürler olsun teyzelerim için.
    54- Şükürler olsun teyze çocuklarım için.
    55- Şükürler olsun dayılarım için, amcam için.
    56- Şükürler olsun ben bebekken ‘Bu ben, bu ben’ diyen babaannem için.
    57- Şükürler olsun bu sebeple babamın beni hep bir ayrı ve özel tutuşu için.
    58- Şükürler olsun Allah’tan gelen ve pek çok insanın da vesile olduğu korunuşlarım için.
    59- Şükürler osun anneannemin, dedemin tatlılıkları için.
    60- Şükürler olsun evimiz için.
    61- Şükürler olsun sevgi dolu, seven, sayan, güvenen, inanan arkadaşlarım için.
    62- Şükürler olsun çalışkanlıklarım için.
    63- Şükürler olsun öğrendiklerim için.
    64- Şükürler olsun öğretmenlerimin, arkadaşlarımın kibarlıkları tatlılıkları için.
    65- Şükürler olsun her şeyde, her olumsuzlukta, kendisine sığınınca hayır yaratan Allah için.
    66- Şükürler olsun yaşadığım zorluklar, engeller, ve sevgisizlikler için. Çok şükür, kolaylığın, yardımın ve sevginin değerini ÇOK İYİ anlamama sebep oldular hepsi de.
    67- Şükürler olsun beni ben olarak olduğum gibi kabul eden arkadaşlar için.
    68- Şükürler olsun kusurlarımı, hatalarımı başıma kakmayanlar için. :D
    69- Şükürler olsun ille de istediğim şeylerin ille de olmaması ve olmadığı için. :D
    70- Şükürler olsun Allah beni de tekrar tekrar koruduğu için.
    71- Şükürler olsun Kuran’ı da çekim yasasını da çok iyi anlayabildiğim için ve daha da anlamaya açık olduğum için.
    72- Şükürler olsun harikulade olasılıklar ve harikulade bir gelecek için.
    73- Şükürler olsun bu benim de elimde olduğu için.
    74- Şükürler olsun ruhumuzda da var olan o, Allah vergisi ‘ol’ deyince olduran imkan ve özellik için.
    75- Şükürler olsun karşılıklı yardımlaşmalar, destek ve arkadaşlıklar için.
    76- Şükürler olsun bilgi için.
    77- Şükürler olsun iç açılması, kalp temizlenmesi, ruhumuzun gelişmesi için.
    78- Şükürler olsun harikulade gelişimlerle dolu dünümüz, bugünümüz ve yarınlarımız için.
    79- Şükürler olsun vitaminler için.
    80- Şükürler olsun C vitamini için.
    81- Şükürler olsun D vitamini için.
    82- Şükürler olsun A ve E vitaminleri için.
    83- Şükürler olsun B vitaminleri için.
    84- Şükürler olsun tüm yiyecekler, meyveler, sebzeler için.
    85- Şükürler olsun bizim de hayatta kalmamıza yardım eden tüm hayvanlar için. Allahım onlardan razı ol ve bizlerin de teknolojide sağlıkta gelişip artık hayvanlara da gün yüzü göstermemiz için yardım et.
    86- Şükürler olsun sevgili hayvan dostlarımız için.
    87- Şükürler olsun baba kuşumuz için.
    88- Şükürler olsun anne kuşumuz için.
    89- Şükürler olsun büyük yavru kuşumuz için.
    90- Şükürler olsun küçük yavru kuşumuz için.
    91- Şükürler olsun Allah’ın sevgi ve merhametine kavuşan Juju, Flourish, Amazing, Wesley, Ramona ve Really için.
    92- Şükürler olsun anneannemin de tatlı talı öten kuşları, kanaryaları için.
    93- Şükürler olsun güzel güzel ve renkli kalemler için.
    94- Şükürler olsun sulu boyalar, akrilik boyalar için.
    95- Şükürler olsun yepyeni taptaze sayfalar ve defterler için.
    96- Şükürler olsun kalın resim kağıtları için.
    97- Şükürler olsun rengarenk kağıtlar için.
    98- Şükürler olsun yoğurularak kullanılan silgim için.
    99- Şükürler olsun kağıtlardan kalpler çiçekler, çeşit çeşit güzellikler yapabildiğim için.
    100- Şükürler olsun tüm el işi aletlerim için.

  15. Funda Teyze
    19:08, 4 Ocak 2016

    101- Şükürler olsun deniz havası için.
    102- Şükürler olsun dağ havası için.
    103- Şükürler olsun göl havası için.
    104- Şükürler olsun ağaçlar için.
    105- Şükürler olsun büyük yüksek çam ağaçları için.
    106- Şükürler olsun meyve ağaçları için.
    107- Şükürler olsun nar ağaçları için.
    108- Şükürler olsun portakal ağaçları için.
    109- Şükürler osun zeytin ağaçları için.
    110- Şükürler olsun şimşirler için.
    111- Şükürler olsun güller için.
    112- Şükürler olsun taşlı köy yolları için.
    113- Şükürler olsun asfalt şehir yolları için.
    114- Şükürler olsun araba için.
    115- Şükürler olsun tren için.
    116- Şükürler olsun uçak için.
    117- Şükürler olsun kağıt için.
    118- Şükürler olsun defterler için.
    119- Şükürler olsun okumaya değer, faydalı kitaplar için.
    120- Şükürler olsun öğrencilerimin faydalı kitap yazma projeleri için.
    121- Şükürler olsun benim de faydalı tüm projelerim için.
    122- Şükürler olsun Aşk ve Aşk (ve ardında Bu Sene Evlen) kursunda Allah’ın dilediği ve kendisinin de dilediği hanımları uyandırabildiğim için.
    123- Şükürler olsun Basamak Atla kursumda iyiden, güelden, doğrudan yana basamakları nasıl çıkacağımızı öğretebildiğim için.
    124- Şükürler olsun Temizlik Yap kursumda bize engel olan her şeyi Allah’a sığınıp nasıl temizleyeceğimizi anlattığım için.
    125- Şükürler olsun Hayat Amacı kursumda hem temizlik yaptırıp hem de öğrencilerimin KENDİLERİNİ tanımalarına yardım edebildiğim için.
    126- Şükürler olsun Sen Seni Bil Sen Seni Sev kursumda da bol bol temizlik yaptırabildiğim için.
    127- Şükürler olsun Para Bolluk Bereket kitabım için.
    128- Şükürler olsun Para Bolluk Bereket kursum için.
    129- Şükürler olsun temizlik kapılarını BOL BOL açan ve temizleyen, her Cumartesi yaptığım Temizlik Saatimiz için.
    130- Şükürler olsun 33 Günde Canlan Tazelen Kuvvetlen kursum için.
    131- Şükürler olsun beraber çalıştığımız maratonlarımız için, hem de kendi kendine koşma maratonları için.
    132- Şükürler olsun tüm Uyan Dostumlar için.
    133- Şükürler olsun tüm günün Pırlantaları için.
    134- Şükürler olsun tüm Sevgi Mektupları için.
    135- Şükürler olsun tüm ev oyunlarımız için.
    136- Şükürler olsun 5 Ocak’ta (yarın) İLK KEZ paylaşacağım yeni projem için.
    137- Şükürler olsun tüm teleseminerlerimiz için.
    138- Şükürler olsun Para Mucizelerimiz için.
    139- Şükürler olsun tüm Facebook ve Twitter gönderilerim için.
    140- Şükürler olsun yazdığım ama henüz yayınlamadığım kitabım için.
    141- Şükürler olsun yazdığım Mutluluk Dedektifi kitabım için.
    142- Şükürler olsun mutluluğu hayırlı uğurlu şeylerde aradığım için.
    143- Şükürler olsun mutluluğu hayırlı uğurlu şeylerde arayan insanlar için.
    144- Şükürler olsun iyiliği seven ve bu iyi diyen insanlar için.
    145- Şükürler olsun kötülüğü sevmeyen ve bu kötü diyen insanlar için.
    146- Şükürler olsun iyiliğe SIMSIKI sarılma isteğim ve azmim için.
    147- Şükürler olsun iyiliğe SIMSIKI sarılmak isteyen ve azimli insanlar için.
    148- Şükürler olsun iyi olanı destekleyenler için.
    149- Şükürler olsun kötü olana engel olanlar için.
    150- Şükürler olsun aradaki farkı anlamamız için Allah’ın bize bahşettiği akıl için.
    151- Şükürler olsun İbrahim peygamberin sınavını çok iyi anladığımız için.
    152- Şükürler olsun Kuran bize İbrahim peygamber sınavının nasıl geçileceğini açık ve net verdiği için.
    153- Şükürler olsun annelerimiz, hatta Havva anamız, Ayşe annemiz, Meryem ananın annesi için bile temizlik yapabildiğimiz için.
    154- Şükürler olsun peygamberimizi de kızını da çok iyi anladığımız ve sevdiğimiz için.
    155- Şükürler olsun açılan her kapımızda Allah’a sığınınca, Allah’ın yol gösterişleri ile hep anne, aile konularımıza geldiğimiz için ve sürekli Allah’tan anlattığım konuların doğruluğu konusunda teyitler, onaylar geldiği için.
    156- Şükürler olsun Allah bizi de koruduğu için.
    157- Şükürler olsun yeni projem de anneler ve çocukları ile ilgili olduğu için.
    158- Şükürler olsun bu sene için kelimelerim HEVES ve NEŞE için. Bu proje de bize heves ve neşe versin. :D
    159- Şükürler osun temizlik yapmanın güzelliğini ve önemini anlamış arkadaşlarım için.
    160- Şükürler olsun çocuklar ve onların hevesleri, neşeleri için.
    161- Şükürler olsun şefkatli ve bilinçli anneler için.
    162- Şükürler olsun hayatta öğrendiklerim, gördüklerim için.
    163- Şükürler olsun Allah adil.
    164- Şükürler olsun Allah biliyor.
    165- Şükürler olsun Allah görüyor.
    166- Şükürler olsun zalimler cezalarını ya buldu, ya buluyor ya bulacak.
    167- Şükürler olsun Allah sevgi dolu.
    168- Şükürler olsun Allah anlayışlı.
    169- Şükürler olsun Allah yardımcı.
    170- Şükürler olsun Allah sürekli yol gösteriyor.
    171- Şükürler olsun app işim güzel gidiyor.
    172- Şükürler olsun 2 yeni app olasılığı daha var.
    173- Şükürler olsun çeşit çeşit nimetler için.
    174- Şükürler olsun çeşit çeşit meyveler ve sebzeler için.
    175- Şükürler olsun çeşit çeşit salatalar için.
    176- Şükürler olsun çay için.
    177- Şükürler olsun bitki çayları için.
    178- Şükürler olsun kahve için.
    179- Şükürler olsun süt için.
    180- Şükürler olsun çeşit çeşit meyve suları için.
    181- Şükürler olsun börekler için.
    182- Şükürler olsun kurabiyeler için.
    183- Şükürler olsun pastalar için.
    184- Şükürler olsun sebze yemekleri için.
    185- Şükürler olsun çorbalar için.
    186- Şükürler olsun yoğurt için.
    187- Şükürler olsun beyaz peynir için.
    188- Şükürler olsun kaşar peyniri için.
    189- Şükürler olsun patlıcan yemekleri için.
    190- Şükürler olsun közlenmiş biber için.
    191- Şükürler olsun ton balığı için.
    192- Şükürler olsun bisküviler için.
    193- Şükürler olsun köpüklü, tatlı kahve için.
    194- Şükürler olsun çikolatalı süt için.
    195- Şükürler olsun pide için.
    196- Şükürler olsun pizza için.
    197- Şükürler olsun çeşit çeşit tatlılar için.
    198- Şükürler olsun yürüyüşler için.
    199- Şükürler olsun çeşit çeşit jimnastik aletleri için.
    200- Şükürler olsun ev işleri, bahçe işleri ve çeşit çeşit aktivitelerle bol bol hareket ettiğimiz için.

  16. Funda Teyze
    10:17, 18 Mayıs 2016

    18 Mayıs 2016

    1000 şükrüme çok şükür. :D

    201- Şükürler olsun her zaman doğruya kılavuzlandığım için.
    202- Şükürler olsun yılmadan usanmadan korkmadan doğruları anlatan insanlar için.
    203- Şükürler olsun temiz bir akıl ve kalple bakınca doğruyu söyleyenleri hemen farkettiğimiz için.
    204- Şükürler olsun aklımızı kalbimizi yalanlardan yanlışlardan nasıl temizleyip nasıl koruyacağımızı öğrendiğimiz için.
    205- Şükürler olsun her şey Allah’tan.
    206- Şükürler olsun Allah her şeyin farkında.
    207- Şükürler olsun Allah her şeyi biliyor.
    208- Şükürler olsun Allah benim dostum.
    209- Şükürler olsun zalimler topluluğundan kurtaran, uzaklaştıran ve koruyan Allah’a.
    210- Şükürler olsun ben fırsatı kaçırsam da tekrar tekrar fırsat yaratan Allah’a.
    211- Şükürler olsun tüm bildiklerim için.
    212- Şükürler olsun tüm öğrendiklerim için.
    213- Şükürler olsun aynı hataları tekrar yapmamaya olan niyetim ve kararlılığım için.
    214- Şükürler olsun nimetler için.
    215- Şükürler olsun lütuflar için.
    216- Şükürler olsun müsli artı süt artı karpuz için.
    217- Şükürler olsun heves, sevinç, şükürle uyanıp kıldığım sabah namazları için.
    218- Şükürler olsun ruhumun da 5 öğün sağlıklı gıdasını verip, onu da besleyip, büyüttüğüm, güçlendirdiğim ve sağlıklı olması için elimden geleni yaptığım için.
    219- Şükürler olsun yürüyüşler ve egzersizler için.
    220- Şükürler olsun temizlikler ve kolaylıklar için.
    221- Şükürler olsun ders çalıştığım, çalışabildiğim tüm zamanlar için.
    222- Şükürler olsun öğrencilerim için hazırladığım harikulade kursları için.
    223- Şükürler olsun kurslarımın hakkını veren, öğrenen, uygulayan öğrencilerim için.
    224- Şükürler olsun onların da hayatlarında gerçekleşen harikulade güzellikler için.
    225- Şükürler olsun anlayanlar için.
    226- Şükürler olsun sevenler için.
    227- Şükürler olsun doğal olarak, içten gelerek sevgi dolu iletişim kuranlar için.
    228- Şükürler olsun Allah’la hemfikir olduğum için.
    229- Şükürler olsun Allah’la beraber olduğum için.
    230- Şükürler olsun Allah’tan yana olduğum için.
    231- Şükürler olsun Kuran’dan yana olduğum için, Kuran’ı anlayabildiğim, anlayarak okuyabildiğim için.
    232- Şükürler olsun Kuran’ın tam, eksiksiz, detaylı olduğunu bildiğim için.
    233- Şükürler olsun Allah’a ortak koşanlardan uzak olduğum için.
    234- Şükürler olsun Allah bizim için zorluk istemediği aksine kolaylık istediği için.
    235- Şükürler olsun düşünce ve duygularımla hayatıma istediğim gibi şekil verebildiğim için.
    236- Şükürler olsun şükür ve övgü dolu düşünce ve duygularımla Allah’a yönelebildiğim için.
    237- Şükürler olsun hergün PEK ÇOK şükür edebildiğim için.
    238- Şükürler olsun burada ve şimdi burada olduğum ve 1000 şükrğmü yazabildiğim için.
    239- Şükürler olsun tarih için.
    240- Şükürler olsun eski uygarlıkları okuyabildiğimiz, öğrenebildiğimiz, ders alabildiğimiz için.
    241- Şükürler olsun tövbe edebildiğimiz ve hatalarımızdan, yanlışlarımızdan vazgeçebildiğimiz için.
    242- Şükürler olsun hücreleri inceleyebildiğimiz, okuyabildiğimiz için.
    243- Şükürler olsun mitokondriler için.
    244- Şükürler olsun mitokondrilerimize de nasıl sevgiyle yardım edebileceğimizi, işlerini güzel yapmalarına nasıl engel olmayacağımızı anladığımız için.
    245- Şükürler olsun evreni, galaksileri de görebildiğimiz, inceleyebildiğimiz için.
    246- Şükürler olsun evren genişliğinde açık ve ferah bir kalp ile Allah’a dua edebildiğimiz için.
    247- Şükürler olsun dileyene ve Allah’ın dilediğinine yardım edebildiğimiz, öğüt verebildiğimiz, yol gösterebildiğimiz için.
    248- Şükürler olsun renk renk top top yünler için.
    249- Şükürler olsun onlarla harikulade çiçekler yapabildiğim için.
    250- Şükürler olsun yenilerde doğmuş tatlı mı tatlı bir bebekciğe ya yelek ya da battaniye başladığım için. (Henüz ne yapacağıma, projenin nasıl gelişeceğine karar vermedim. :D)
    251- Şükürler olsun hayırlı uğurlu harikulade pek çok proje ve uğraşı için zaman bulabildiğim için.
    252- Şükürler olsun 19 Mayıs 1919 için ve onun 97. yıl dönümü için. (yarın)
    253- Şükürler olsun Kuran’da 19 sayısının mucizesinden ve öneminden bahseden ayet için. (74-30/31)
    254- Şükürler olsun 19 mucizesi için.
    255- Şükürler olsun bu mucizeyi keşfeden ve anlatan kişi için. (kendisini katletmişler ama katleden 19 yıl sonra yakalanmış. İşte bir Allah’ın mucizesi daha.)
    256- Şükürler olsun Allah’ın mucizeleri için.
    257- Şükürler olsun Allah’ın yol gösterişlerine ve mucizelerine kimse engel olamadığı için.
    258- Şükürler olsun Allah’ın yol gösterişlerine ve mucizelerine engel olmak isteyenler SADECE kendileri adına engel olabildikleri için.
    259- Şükürler olsun Allah dilediğini/dileyeni doğru yola ilettiği için.
    260- Şükürler olsun zalimlerin tüm o mallarının ve kazandıklarının kendilerine hiç bir fayda getirmemesi ve onları kurtaramaması gerçeği için.
    261- Şükürler olsun alay edenler, zalimler benden uzak oldukları için.
    262- Şükürler olsun övgüler olsun beni zalimlerden uzaklaştıran Allah’a.
    263- Şükürler olsun gerçek başarının ne olduğunu biliyorum.
    264- Şükürler olsun küçük görenler, arkadan çekiştirenler, boşver deyip alay edenler, kaş göz işareti yapanlar, mal biriktirip sayanlara en güzel cevabı Kuran veriyor. (104/1-9) Üstelik bu bölümün adı, Alaycılar.
    265- Şükürler olsun kitabımı alanlar, okuyanlar, uygulayanlar için.
    266- Şükürler olsun elde ettikleri güzellikleri benimle de paylaşanlar.
    267- Şükürler olsun hayat harikulade bir okul olduğu için.
    268- Şükürler olsun azimle bu okulun öğrenci ve öğretmeni olarak çalışanlar için.
    269- Şükürler olsun azimle her gün atılan tüm adımlar, temizlikler, sevgi dolu iletişimler için.
    270- Şükürler olsun hayat harikulade bir okuldur öğrencilerim ve öğretmenlerim için.
    271- Şükürler olsun her gün yeni bir şey farkettiğimiz, öğrendiğimiz için.
    272- Şükürler olsun minik yavru kuş da artık büyüdüğü için.
    273- Şükürler olsun tatlılıkları ve yaramazlıkları için.
    274- Şükürler olsun tüy dökme mevsimlerini tüm aile huzurla ve mutlulukla geçirdikleri için.
    275- Şükürler olsun gerçekleşen tüm o harikulade dilekler için.
    276- Şükürler olsun bugün güzel, dün güzel, yarın daha da güzel olacağı için.
    277- Şükürler olsun Allah’ın bize sözleri için.
    278- Şükürler olsun Allah sözünü her zaman tutttuğu ve tutacağı için.
    279- Şükürler olsun Allah’ın düzeninde, yaratışında, yarattıklarında herhangi bir uyuşmazlık, aykırılık, çelişme olmadığı için, zalimlerle bir arada olmak zorunda olmadığımız için.
    280- Şükürler olsun huzur için, mutluluk için, sevgi, saygı, güven, dostluk, yardımlaşma ve çeşit çeşit harikulade ödüller için.
    281- Şükürler olsun havai fişekleri için.
    282- Şükürler olsun 1o sene önce de izlediğim o havai fişekleri için. (O zaman YETERİNCE şükretmemiştim affet Allah’ım. Bu kez BOL BOL, BOL BIL şükrediyorum, çok şükür.)
    283- Şükürler olsun kendilerini hizmete adamış melek gibi insanlar için.
    284- Şükürler olsun zorla oynanan oyun bittiği artık kendi hayırlı uğurlu hizmet ve yardım eden oyunlarımı kurabildiğim ve Allah’tan bir hoşnutluk için ve huzurla mutlulukla ve kazanarak oynayabildiğim için.
    285- Şükürler olsun şükredebildiğim için.
    286- Şükürler olsun şükredenlerden olduğum için.
    287- Şükürler olsun Allah dilediği için ve ben de dilediğim için.
    288- Şükürler olsun bolluk ve bereket için.
    289- Şükürler olsun hayırlı uğurlu yardımlar ve hizmetler için.
    290- Şükürler olsun tüm akıldaş, kalpdaş insanlar için.
    291- Şükürler olsun tüm akıldaş, kalpdaş yol arkadaşlarım için.
    292- Şükürler olsun yolumuz ne kadar da aydınlık, güzel, açık, ferah, geniş, güvenli ve kolay seyahat edilir olduğu için.
    293- Şükürler olsun tüm karmaşanın ortasında, tüm yalanların yanlışların ortasında, doğruyu, iyiyi, güzeli, hakkı, adaleti, yardımı ve sevgiyi bulabildiğimiz için.
    294- Şükürler olsun şimşek, gökgürültüsü ve onların da öğrettikleri dersler için.
    295- Şükürler olsun gerek evde gerek dışarıda açık büfe, lezzetli sofraların bize öğrettiği dersler için.
    296- Şükürler olsun, yıllar sonra dahi olsa ANLADIM diye gelenler ve Allah’a sığınmanın ne demek olduğunu farkedenler için.
    297- Şükürler olsun iyiyi, güzeli, doğruyu tasdik eden, onaylayan, destek olan, yardım edenler için.
    298- Şükürler olsun iyiyi, güzeli, doğruyu, hakkı adaleti ayakta tutanlar için.
    299- Şükürler olsun Allah ZATEN iyiyi, güzeli, doğruyu, hakkı, adaleti ayakta tuttuğu için. (
    300- Şükürler olsun Allah bize süre verdiği için, hakkı adaleti, iyiyi, güzeli, doğruyu, ÖNCE BİZİM ayakta tutmamız için bize fırsat, süre ve bir çeşit sınava aldığı için.

    Bize bu süreyi, fırsatı verdiğin için de ayrıca tekrar tekrar binlerce kere şükürler olsun Allah’ım.

  17. Funda Teyze
    10:10, 8 Kasım 2016

    Çok şükür devam eden şükürlere.

    301- Şükürler olsun her gün yeni bir farkındalık, yeni bir anlayış, yeni bir kavrayış yaaşdığımız için.
    302- Şükürler olsun Allah hep bizimle.
    303- Şükürler olsun Kuran’da peygamberlerin ve Allah’ın hoşnutluğunu almış pek çok insanın hayat hikayesini okuyabildiğimiz için.
    304- Şükürler olsun Allah’tan bir lütuf Kuran’dan önce de gönderilmiş kutsal kitaplara istediğimiz anda ulaşabildiğimiz ve araştırma yapabildiğimiz için.
    305- Şükürler olsun Allah ihtiyacımız olan tüm bilgiyi bize detaylı ve örneklerle ve ince ince lütfettiği için.
    306- Şükürler olsun sorumluluk aldığımız için.
    307- Şükürler olsun bilgi ile gelen sorumluluk, sorumlulukla gelen kontrol için.
    308- Şükürler olsun Allah dostlarıyla aramızda sevgi ve hemfikirlik olduğu için.
    309- Şükürler olsun Allah ile aramızda sevgi ve hemfikirlik olduğu için.
    310- Şükürler olsun orta yolu tutturma azmimiz ve sorumluluğumuz için.
    311- Şükürler olsun en azından kendi düşünce, duygu, beklenti, inanç, söz ve hareketlerimiz BİZİM KONTROLÜMÜZDE .
    312- Şükürler olsun en azından KENDİMİZİ kontrol edebiliriz..
    313- Şükürler olsun biz KENDİ düşünce, duygu, beklenti, inanç, söz ve hareketlerimizin SORUMLULUĞUNU alabiliriz.
    314- Şükürler olsun doğru bilgiye ulaştıran Allah’a.
    315- Şükürler olsun çocuklara, annelere, babalara, tüm insanlara FAYDA sağlamak için akıllarını, kalplerini, bilgilerini, sevgilerini, sahip olduklarını kullanan kullanmak isteyen bizler ve tüm iyilik ve fayda peşinde olan insanlar için.
    316- Şükürler olsun aklen, kalben, ruhen, vücuden, ahlaken, sağlıklı çocuklar dünyaya getirmek isteyen, yetiştirmek isteyen insanlar için.
    317- Şükürler olsun bu yolda niyet eden anneler için.
    318- Şükürler olsun bu yolda çalışan insanlar için.
    319- Şükürler olsun bizleri cahillikten kurtaranlar için.
    320- Şükürler olsun cahillikle savaşan tüm canlar ve ruhlar için.
    321- Şükürler olsun kendini geliştirmeyi, iyi olmayı, daha iyi olmayı kendine hedef alanlar için.
    322- Şükürler olsun vazgeçenlerden olmadığımız için.
    323- Şükürler olsun vazgeçenlerden aklen, kalben, madden uzak olduğumuz için.
    324- Şükürler olsun onların yolunun aşağı olduğunu gördüğümüz bildiğimiz ve aşağı inmeyi reddettiğimiz için.
    325- Şükürler olsun yönümüzü yukarı seçtiğimiz için.
    326- Şükürler olsun yüzümüz Allah’a doğru olduğu için.
    327- Şükürler olsun Allah’tan bir hoşnutluk istediğimiz için.
    328- Şükürler olsun zalimlerden, cahillerden, zalimlikten, cahillikten değil, Allah’tan korktuğumuz için.
    329- Şükürler olsun hayatımızın 8 parçasında fayda, yardım ve iyilik istediğimiz için.
    330- Şükürler olsun hedefleri, amaçları, istekleri aynı olan arkadaşlarla kolaylıkla yolumuz birleştiği için.
    331- Şükürler olsun hedefleri, amaçları, istekleri tamamen aksi olanlarla yollarımız ayrı olduğu için.
    332- Şükürler olsun sorumluluk alabildiğimiz için.
    333- Şükürler olsun sorumluluğu hemen ve çabucak başkasına atmak gibi bir derdimiz, çabamız olmadığı için.
    334- Şükürler olsun sorumluluk alırken de adaleti dengede tuttuğumuz için.
    335- Şükürler olsun kendi payımızı kolaylıkla ve rahatlıkla görebildiğimiz ve anlayabildiğimiz için.
    336- Şükürler olsun Allah’ı övmeyi takdir etmeyi evdiğimiz ve önemini anladığımız için.
    337- Şükürler olsun Allah’ı aradan çıkarmadığımız için.
    338- Şükürler olsun çevremizdekilere elimizden geldiğince öğüt verebildiğimiz, yardım edebildiğimiz için.
    339- Şükürler olsun olmayınca olmadığınız da bildiğimiz ve kendimizi boşa harap etmediğimiz için.
    340- Şükürler olsun Allah’ın her şeyin sahibi ve yöneticisi olduğunu bildiğimiz için.
    341- Şükürler olsun HERKESİN Allah ile hesabı olduğunu ve herkesin bu çerçevede yaşadığını bildiğimiz için.
    342- Şükürler olsun yepyeni niyetler ve projeler için.
    343- Şükürler olsun yepyeni kapılar ve olasılıklar için.
    344- Şükürler olsun bizim için en önemli kapının NİYET kapısı olduğunu bildiğimiz için.
    345- Şükürler olsun Allah’a sığınıp niyet edersek, geçmişin bile değişebildiğine şahit olduğumuz için.
    346- Şükürler olsun Allah’a sığınıp güzel niyet edersek, uçağın icat edilmesi gibi zamanında imkansız olan, imkansız görünen her şeyin gerçek olabileceğini, bugün içinde imkansız görünen her iyi, güzel, doğru şeyin, gerçek olabileceğini bildiğimiz ve niyetlerimize sımsıkı sarıldığımız, inandığımız için.
    347- Şükürler olsun herkesin kanda ve dokulardaki C vitamini deposunu rahatlıkla ölçebildiği bir kit’e NİYET ettiğimiz için.
    348- Şükürler olsun çocuklarının C vitamini depolarının dolu olduğunu bilen, huzurlu annelerin, sağlıklı çocukların varolduğu o gelecek için.
    349- Şükürler olsun çocuklarının D vitamini depolarının dolu olduğunu bilen, huzurlu annelerin, sağlıklı çocukların varolduğu o gelecek için.
    350- Şükürler olsun çocuklarının tüm vitaminlerinin tam ve olması gerektiği gibi olduğunu bilen, huzurlu annelerin, sağlıklı çocukların varolduğu o gelecek için.
    351- Şükürler olsun iyilikten güzellikten bize ne ererse Allah’tan olduğunu bildiğimiz için.
    352- Şükürler olsun kötülükten çirkinlikten bize ne ererse kendi nefsimizden olduğunu bildiğimiz için.
    353- Şükürler olsun kibir, açgözlülük, nefret gibi nefsimizin kuvvetle bize hakim olduğunu anladığımız zamanlar için tövbe edip temizlik yapabildiğimiz için.
    354- Şükürler olsun cansıkıntısı gibi nefsimizin bizi aşağı çektiği o anları da artık farkedebildiğimiz ve kendimizi yukarıya ilgiye, sevgiye, Allah’a övgüye çekebildiğimiz için.
    355- Şükürler olsun sonsuz güzel, harikulade bir gelecek için elimizi taşın altına soktuğumuz ve zor yokuşa çıkmaktan da sahip olduğumuz varımızı yoğumuzu bu yolda harcamaktan gerekirse gocunmadığımız için.
    356- Şükürler olsun emeklerimizin karşılığını ya bu hayatta ya da öteki hayatta alabileceğimizi bildiğimiz için.
    357- Şükürler olsun Allah’tan ödüllerimizi hem bu hayatta hem de öteki hayatta isteyebildiğimiz, rica edebildiğimiz için ama çok şükür isyan etmediğimiz için.
    358- Şükürler olsun hayırlı dualarımız için.
    359- Şükürler olsun emeklerimizi gören, takdir eden insanlar için.
    360- Şükürler olsun yardım eden destek olan insanlar için.
    361- Şükürler olsun yavru kuşumuz büyüdüğü için.
    362- Şükürler olsun yaşattığı tüm güzellikler, mutluluklar için.
    363- Şükürler olsun tüm mutluluklar, tatlı anlar için
    364- Şükürler olsun tüm mutsuzluklardan, tüm acı anlardan temizlenebildiğimiz için.
    365- Şükürler olsun adalet her zaman ve eninde sonunda mutlaka yerini bulduğu ve bulacağı için.
    366- Şükürler olsun burası bir bekleme yeri.
    367- Şükürler olsun bir öğrenme yeri.
    368- Şükürler olsun burası bir hatırlama yeri.
    369- Şükürler olsun ben hatırladım.
    370- Şükürler olsun ben anladım.
    371- Şükürler olsun ben öğrendim.
    372- Şükürler olsun ben temizlik yaptım.
    373- Şükürler olsun ben bildim.
    374- Şükürler olsun ben sorumluluk aldım.
    375- Şükürler olsun ben kontrolüm altındakileri güzellikle kontrol ettim, ediyorum.
    376- Şükürler olsun ben iletişimimi arttırdım.
    377- Şükürler olsun ben söyleyeceklerimi söyledim, söylüyorum.
    378- Şükürler olsun ben şükrettim ve şükrediyorum.
    379- Şükürler olsun ben hayatımın 8 parçasını sevdim, seviyorum.
    380- Şükürler olsun ben Allah ile hemfikir oldum, oluyorum.
    381- Şükürler olsun ben bilgimi arttırdım, arttırıyorum.
    382- Şükürler olsun ben sorumluluğumu arttırdım, arttırıyorum.
    383- Şükürler olsun ben kontrolümü arttırdım, arttırıyorum.
    384- Şükürler olsun ben sevgimi arttırdım arttırıyorum.
    385- Şükürler olsun ben Allah ile hemfikirliğimi arttırdım, arttırıyorum.
    386- Şükürler olsun ben Allah ile ve Allah’ı sevenlerle iletişimimi arttırdım arttırıyorum, yüzü aşkın makale, dua, yazı, özlü sözler yazdım bunun için çok şükür.
    387- Şükürler olsun hayatımın 8 parasında anlayışım, sevgim, iletişimim ve iyiyle doğruyla hemfikirliğim artıyor.
    388- Şükürler olsun sözlerimi hareketlerimi aklım kalbim hemfikir bir şekilde söylüyor ve adım atıyorum.
    389- Şükürler olsun aklımın kalbimin HEMFİKİR olmadığı veya bahanelerle dolu olduğu söz ve adımlardan kaçınıyorum.
    390- Şükürler olsun korunmuşluklarımız için.
    391- Şükürler olsun tüm yardımlar için.
    392- Şükürler olsun yaşadığımız, yaşayacağımız tüm güzellikler ve mutluluklar için.
    393- Şükürler olsun yaşadığımız tüm acılar için, hepsi bizi Allah’a daha da yakınlaştırdı ve yakınız çok şükür.
    394- Şükürler olsun tüm öğrendiklerimiz için ve aldığımız tüm dersler için.
    395- Şükürler olsun aldığımız ve alacağımız tüm ödüller için.
    396- Şükürler olsun aldığımız alacağımız tüm o güler yüzler ve tatlı sözlü selamlar için.
    397- Şükürler olsun verdiğimiz vereceğimiz tüm o güler yüzler ve tatlı sözlü selamlar için.
    398- Şükürler olsun selam için.
    399- Şükürler olsun Allah’ın selam ettiklerine bizler de selam olsun diyebildiğimiz için.
    400- Şükürler olsun selam’ın ne olduğunu layıkıyla anlayabildiğimiz için.

    1 saat 14 dakika sürdü. :D :D :D Çok güzel farkındalıklarım oldu.

    Anneannemin tatlı sözleri, güler yüzü için tekrar şükrettim ve Allah’tan ne büyük bir lütuf olduğunu anladım.

    ———————————————
    Yasin 58: (Yasin: ya ve sin harfleri)

    Rahim Rab’den bir de sözlü selam!
    ———————————————

    :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp:

  18. özlemi
    17:30, 28 Aralık 2016

    Sevgili Funda Hocam,

    1000 adet şükrüm hala devam ediyor.Sükürler olsun.2016 da para bolluk bereket ile ilgili temizlikler oldu hala da devam ediyor şükürler olsun.Şükürler olsun Şükürler olsun Şükürler olsun

    Allah’a sığınıp Allah önce Allah büyük diyen tüm bayanların tüm anne ,teyze,hala,abla,kardeş,arkadaş ve kuzenlerin de Allah’ın bolluk havuzunu hissederke yaşamasını diliyorum.

    Ne güzel makaleleriniz var.Sağ olun var olun

    :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp:

  19. Funda Teyze
    12:32, 30 Aralık 2016

    Çok çok tebrikler Özlemi arkadaşım. Azmin bana da heves veriyor, ilham oluyor. Ben de dileğine katılıyor ve sağ olasın var olasın paylaştığın için diyorum. :D

    Çok çok sevgiler.
    2k

  20. Funda Teyze
    16:48, 30 Aralık 2016

    401- Şükürler olsun kevser için
    402- Şükürler olsun anladığım için.
    403- Şükürler olsun hissettiğim için.
    404- Şükürler olsun yaşadığım için.
    405- Şükürler olsun anlatabildiğim için.
    406- Şükürler olsun Allah’ın bana olan lütuflarını elimden geldiğince paylaşabildiğim için.
    407- Şükürler olsun cömertlik için.
    408- Şükürler olsun değer bilişler için.
    409- Şükürler olsun hediyeler için.
    410- Şükürler olsun yardımlar için.
    411- Şükürler olsun adalet için.
    412- Şükürler olsun hak için.
    413- Şükürler olsun kardeşlik için.
    414- Şükürler olsun Allah’ın sonsuz lütufları ve bağışları için.
    415- Şükürler olsun zalimlerin sonu iyi değil.
    416- Şükürler olsun onlardan uzağım.
    417- Şükürler olsun şükür doluyum.
    418- Şükürler olsun Allah’ın hep bir bildiği var.
    419- Şükürler olsun Allah’a.
    420- Şükürler olsun Allah’a.
    421- Şükürler olsun Allah’a.
    422- Şükürler olsun mutluluk kaynağı içimde.
    423- Şükürler olsun dışarıda aramaktan kurtuldum.
    424- Şükürler olsun her an her yerde ulaşmak mümkün.
    425- Şükürler olsun Allah benimle
    426- Şükürler olsun Allah herkesle.
    427- Şükürler olsun ben unutanlardan değilim.
    428- Şükürler olsun ben nankörlerden değilim.
    429- Şükürler olsun cimrilikten de kurtuldum.
    430- Şükürler olsun cömertim.
    431- Şükürler olsun Allah cömertlerin en cömerti.
    432- Şükürler olsun Allah yargıçların en adili.
    433- Şükürler olsun Allah yargıçların en hayırlısı.
    434- Şükürler olsun kimse O’ndan daha iyi, güzel, doğru karar veremez.
    435- Şükürler olsun kimse Allah’a karşı kazanamaz.
    436- Şükürler olsun yapılan haksızlıklar kimsenin yanına kar kalmıyor.
    437- Şükürler olsun Allah her şeyi çok iyi görüyor, biliyor, duyuyor, ve hesap soruyor.
    438- Şükürler olsun uyanığım.
    439- Şükürler olsun farkındayım.
    440- Şükürler olsun ben de iyilik, doğruluk için çalışıyorum.
    441- Şükürler olsun çorbada benim de bir tuzum var.
    442- Şükürler olsun niyetin gücünü anladım.
    443- Şükürler olsun karar vermenin gücünü anladım.
    444- Şükürler olsun kararsızlıklardan uzaklaştım.
    445- Şükürler olsun her günüme niyet ederek başlıyorum.
    446- Şükürler olsun güzel niyetlerim var.
    447- Şükürler olsun yardım edebiliyorum.
    448- Şükürler olsun bebeklere, annelere, babalara, aileye bir faydam var.
    449- Şükürler olsun aileyi savunuyorum.
    450- Şükürler olsun bebekleri koruyorum.
    451- Şükürler olsun çocukları koruyorum.
    452- Şükürler olsun henüz konuşamayanlar adına konuşabiliyorum.
    453- Şükürler olsun beni dinleyenler var.
    454- Şükürler olsun ders alanlar var.
    455- Şükürler olsun ben zaten biliyordum ama yalanlara yanlışlara dur diyemiyordum diyenler var.
    456- Şükürler olsun doğrunun, gerçeğin, hakkın, adaletin yolu bir.
    457- Şükürler olsun Allah dilediğini, dileyeni dosdoğru gden yola iletiyor.
    458- Şükürler olsun Allah dilerse, biz de dilersek ders alıyoruz.
    459- Şükürler olsun Allah dilerse, biz de dilersek öğreniyoruz.
    460- Şükürler olsun Allah dilerse, biz de dilersek anlıyoruz.
    461- Şükürler olsun Allah dilerse, biz de dilersek kurtuluyoruz.
    462- Şükürler olsun uyanan arkadaşlarım için.
    463- Şükürler olsun farkına varan arkadaşlarım için.
    464- Şükürler olsun anlayan arkadaşlarım için.
    465- Şükürler olsun sevgi dolu arkadaşlarım için.
    466- Şükürler olsun iyi, güzel, doğru iletişim kuran arkadaşlarım için.
    467- Şükürler olsun iyi, güzel, doğruda hemfikirlik için.
    468- Şükürler olsun iyi, güzel, doğruyu sevdiğimiz için.
    469- Şükürler olsun Allah kalbimizi yoğurduğu yumuşattığı ve temizlediği için.
    470- Şükürler olsun yoğrulmamış, yumuşatılmamış, temizlenmemiş kalpleri de hemen anladığımız farkettiğimiz için.
    471- Şükürler olsun bunu nasıl farkedeceğimizi de Kuran’dan öğrendiğimiz için.
    472- Şükürler olsun peygamberimize lütfedilen için.
    473- Şükürler olsun tüm peygamberlerin hayat hikayelerini de az çok öğrenebildiğimiziçin.
    474- Şükürler olsun Eyyüp epeygamberi de anladığımız için.
    475- Şükürler olsun ayağını yere vurmasını, eline neden bir demet sap aldığını da az çok anlayabildiğimiz için.
    476- Şükürler olsun bu yaşanmışlarla ve onları bize de duyurarak Allah’ın bize öğrettiği şeyler için.
    477- Şükürler olsun BOLLUK basamağını da öğrencilerime çok güzel anlatabildiğim için.
    478- Şükürler olsun onlar da Allah’ın izniyle çok iyi anlayabildikleri için.
    479- Şükürler olsun yaşadıkları tatlı mucizeler için.
    480- Şükürler olsun anlayışları daha da pekiştiği için.
    481- Şükürler olsun ülkemiz için de elele, gönül gönüle, kalp kalbe verip, kürsü ayeti okuduğumuz için.
    482- Şükürler olsun ülkemizi de niyetlerimizle iyi, güzel, doğru bir şekilde yoğurma karar ve niyetimiz için.
    483- Şükürler olsun ülkemize de dualarla nefes ve can katma amacımız için.
    484- Şükürler olsun Allah duaları, tövbeleri, kararları, niyetleri, temizlikleri BOL BOL kabul ettiği için.
    485- Şükürler olsun Allah’a sımsıkı tutunduğumuz için.
    486- Şükürler olsun her gün kevser’i hissetme niyetimiz için.
    487- Şükürler olsun Allah’ın bir toplumun yaşadıklarını ve başına gelenleri, o toplumun bireyleri teker teker içlerindekini, teker teker kendilerine özgü olanı değiştirmedikçe değiştirmeyeceğini çok iiy anladığımız için ve bu amaçla da teker teker, birey birey biz de yazılarla, makalelerle, kitaplarla onlara yardım etme amacında olduğumuz için.
    488- Şükürler olsun Mutluluk Dedektifi kitabıma, tüm temizlik yöntemlerini anla ve anlatma, örneklendirme niyetim için.
    489- Şükürler olsun basamakları da Allah dilerse o kitaba özetle alma niyetim için.
    490- Şükürler olsun Allah bana Para Bolluk Bereket adlı kitabımı yazmayı nasip ettiği için.
    491- Şükürler olsun o kitapta da basamakları ve temizliği öğrettiğim için.
    492- Şükürler olsun okuyan, faydalanan tüm okuyucularım için.
    493- Şükürler olsun beni dinleyen, anlayan, öğüt ve tavsiyelerimi sevgiyle kabul eden tüm öğrenc ve okuyucularım için.
    494- Şükürler olsun harikualde makalellerim için ve onları harikulade bulan sevgili akıldaş, kalpdaş arkadaşlarım, okuyucularım, öğrencilerim için.
    495- Şükürler olsun sosyal medya’da da beni takip eden ve yazılarımı okuyan, beğenen, paylaşanlar için.
    496- Şükürler olsun ‘Okunan’ı anlayarak okumak, düşünerek okumak, ders almak ve kendini değiştirmek, düzeltmek, daha da iyiye ilerletmek amacıyla okuyanlar için.
    497- Şükürler olsun 2016 için.
    498- Şükürler olsun 2017 için.
    499- Şükürler olsun her şey için.
    500- Şükürler olsun övgüler Allah’a diyebildiğim ve Allah’ı övebildiğim için.

    Allah Allah bu kez sadece yarım saat sürdü. :D

    Arayı uzatmadan, hayırlısıyla 1000′e de ulaşmaya niyet ediyorum.

    :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp:

  21. Funda Teyze
    10:37, 27 Haziran 2017

    En sevdiğim anahtarı tekrar okudum bugün. :D

    VE bu arada farkettim ki, maratonda devam eden 1000 şükrümü buraya getirmemişim, sağlık olsun.

    Allah şükürlerimizi, takdir, teşekkürlerimizi arttırsın.

    Biz O’na sığınalım, O’na güvenelim.

Yorum Yaz

Bu site, çok sevgili ve değerli ÖĞRENCİLERİM ve öğrencim olmak isteyen bayanlar için hazırlanmıştır.

Funda Teyze'nin öğrencileri kimler?:

Funda Teyze'nin öğrencileri:
** Akıl ve kalp merkezli,
** Hayatın 8 parçasını seven, sevmek isteyen,
** Hayatının her parçasında başarı isteyen,
** Hayatının her parçasını takdir etmeyi, teşekkür etmeyi bilen ve seven,
** Bir hatasını, yanlışını farkedince, bunun üzerinde ısrar etmeden azim ve kararlılıkla vazgeçmeye, hep iyiden, güzelden, doğrudan yana olmaya kararlı ve niyetli,
** Ve en önemlisi de, öğrenmeyi çok ama çok seven,
** doğru öğretmeni bulduktan sonra, hayatının her parçasında da olduğu gibi öğretmenine de sadakat gösterebilen,
** Allah'ı seven,
** Allah'ın da onu ve herkesi çok sevdiğini bilen,
** Anne veya anne olmak isteyen,
** Mutlu ve huzurlu bir aile kurmak isteyen,
** Mutlu, huzurlu, sağlıklı, bolluk ve bereket içerisinde bir hayat isteyen,
** Hayatının 8 parçasında hayırlı uğurlu işler yapmak isteyen,
** Türk hanımları.

Hayatımızın 8 parçası derken, hemen hatırlatayım, hayatın vazgeçilemez 8 parçası şunlar:
1- Kişinin kendisi,
2- Ailesi,
3- Arkadaşları, ülkesi,
4- Tüm insanlık,
5- Tüm canlılar,
6- Tüm fiziksel evren,
7- Ruhlarımız,
8- Allah.

Beyler ve öğrenci olmaya niyeti olmayan bayanlar da tabii ki okumak isterlerse okuyabilirler ancak yorum ve sorularınızı kabul edemeyeceğimiz ve cevap veremeyeceğimiz için lütfen kusura bakmayın.

31 Aralık 2011 tarihi itibariyle artık, rumuzlu yorumları kabul edemiyoruz.

Harikulade yorumlarınız bizim için çok değerli. Bu sebeple, hayatın her hangi bir parçası için sevgisiz, saygısız, iyiden, güzelden, doğrudan yana olmayan yorumlar yayınlanmayacaktır.

Aynı şekilde özel cevap isteklerini de karşılamam artık mümkün olamıyor. Anlayışınız için teşekkür ederim.

Lütfen yorumunuzda, okuyanlara ve güzelim Türkçemize olan sevgi ve saygınızı da, imla kurallarına elinizden geldiği kadar dikkat ederek gösterin.

Çok çok teşekkürler, çok çok sevgiler,

=======================
Çekim Yasası Öğretmeni
Ve Harikulade Dileklerin Funda Teyzesi
=======================

Not:
Harikulade dilekler derken kastettiğimiz hayatın 8 parçası için hayırlı, uğurlu, faydalı, güzel dilekler. Hayatın 8 parçasından birini veya daha çoğunu yok farzetmeyen, zarar vermeyen, iyi, güzel, doğru dilekler.
Hepimize kolay gelsin. :D

No trackbacks yet.

Mesaj gönder!
Loading...