“Çekim Yasası ile Harikulade Bir Hayat” Projeme Gelen Sorulara Cevaplar…

Sevgili arkadaşlarım,

“Duyduk Duymadık Demeyin!!”

diyerek, :D :D

“Çekim Yasası ile Harikulade Bir Hayat” adlı yeni projeme kayıt için, en indirimli dönemin bugün son günü olduğunu bildirmek istedim.

Bu vesile ile, hem katılan arkadaşlara ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLER etmek, hem de bu projem hakkında soru soran bazı arkadaşların sorularına verdiğim cevapları bir de buradan yazmak isterim ki, aynı sorulara sahip arkadaşlar da bu projeyi çok iyi anlayabilsinler.

Öncelikle tüm sorular ve ilginiz için çok teşekkür ederim. :D

Çok çok sağ olun.

İşte bu sorular ve cevapları:

Soru:
Bu projeden ne gibi bir beklentim olmalı veya olabilir, hangi konularda, ne gibi kazanımlarımız olabilir?
Cevap:
Bu projede hayatınızın her parçasında ulaşmak istediğiniz dileklere kavuşmanız için 6 ayda halledebildiğimiz kadarı ile TEKER TEKER her biri üzerinde odaklanarak, o konularda hem sizi memnun edecek hem de beni öğretmen olarak gururlandıracak sonuçlara ulaşacağımıza inanıyorum.

* Hayatınızın her parçasında çekim alanınızı daraltan, canınızı sıkan, çaresiz hissetmenize sebep olan konuların halledilmesi ve bunların gerekirse derinlerine, temellerine inip temizlenmesi sıkça yaptığımız işlerden olacak.

* Sonuç olarak, bu proje esnasında elde ettiğimiz başarılar sebebi ile, bana defalarca, “Allah sizden razı olsun, verdiğim ücreti bin defa hak ettiniz” şeklinde bana mesajlar yazacağınızı tahmin ediyorum. :D

Allah’a şükürler olsun ki, tecrübelerimden dolayı bunu söyleyebiliyorum. :D

Soru:
Tarih konusunu pek anlamadım, kayıttan hemen sonra başlayan 6 aylık bir süre mi?

Cevap:
Tarih konusu evet, kayıttan sonra 6 ay.
Soru:
Ben bir maratona katılmıştım, neden indirimli gruptan olamıyorum.?
Cevap:
Sevgili arkadaşım, kurs öğrencilerime yaptığım bu indirim, onları diğer kurslarımdaki azimlerine, heveslerine yardım etmek ve zaten her ay yaptıkları ödemeleri çifter çifter yapmalarına engel olmak için.

Üstelik o arkadaşlarım zaten maratonlara da katıldıkları için, maraton sırasında ÇİFT veya ÜÇLÜ ödeme yapmış olacakları için, ve bunu istemediğimden, onlara bir destek, yardım ve teşvik olması açısından kurs öğrencilerim için bu indirimler var.

Eğer SADECE maratona katılmış arkadaşlarımı da o gruba dahil edersem, hem kurs hem maratona katılan arkadaşlara haksızlık olur.

Onlara destek vermek benim bu indirimdeki amacım.

Soru:
Basamak Atlamak kursu için kayıt olurken, hamilelik, evlenme, boşanma, veya iflas vs büyük değişimler durumlarında katılmamamız şeklinde bir kayıt şartı vardı. Bu projede de bu şartlar geçerli mi?
Cevap:
Sevgili arkadaşım, bu proje, asıl bu durumlardaki arkadaşlarıma da bir destek olabileceği için bu şartlar yok.

AMA önemle belirteyim:

Hayatta başımıza gelen her şey için sorumluluk almak ana ve anahtar nokta.

Eğer bu sorumluluğu alamayacaksa bir kişi ve diyelim ki,

** verdiğim temizlikleri yapmayacaksa,

** bu projeyi bir ağlama, şikayet duvarı olarak kullanmak istiyorsa,

maalesef hiç bir faydası olmayacaktır.

Soru:
Ben 2-3 ayda bir izin alıp bir haftalığına ailemin yanına gidiyorum, hatta basamak atlamak kursumda da bu durum gecikmelere sebep oluyor, siz 12 aylık kayıtlara en fazla 8 hafta uzatabileceğinizi söylemişsiniz, kendimi ona göre ayarlıyorum ama izinde olduğum haftaların bu projede bir etkisi olur mu?

Cevap:
Sevgili arkadaşım,

2-3 ayda bir 1 haftalığına izin alsan bile vereceğim ödev, alıştırma ve temizlikleri ailenin yanında da yapabilirsin sanırım.

Tabii bir kere yazdığın şeyleri bir de bilgisayara geçirmeni istemeyiz.

Bilgisayar değil de elle ve kağıtla çalışan arkadaşlar, yazdıkları temizlikleri, verdikleri cevapları, bir tarayıcıdan geçirip bana resim olarak e-posta ile gönderiyorlar.

Senin de bir tarayıcı aletine ulaşman mümkün olursa bu konu da halledilebilir sanırım.

Onun dışında, bence izindeyken de temizlik yapman mümkün. Sen ne dersin?

Soru:
Birebir çalışmak çok güzel bir fikir, üstelik her ne kadar dile getirmesem de sizi, nasıl biri olduğunuzu merak ediyorum, toplantı ve seminer fikri de çok güzel ama basamak atlamak kursunun yanında bu projeye katılırsam verimli olur muyum?
Cevap:
Sevgili arkadaşım,

Yeni projeme olan ilgin için de, merakın için de çok çok teşekkürler.

Basamak Atlamak kursunun belli bir programı var biliyorsun. Kişiye özel değil, GENEL.

Yeni projem kişiye özel olacak. Verimli olmak açısından, Basamak Atlamak kursumuza her gün 20-30 dakika ortalama versek,

Diğer proje için de yine günde en az 20-30 dakika ayırmak gerekir.

Bu süreyi verebilirsen, verimli olur, veremezsen verimli olmayabilir.

Ama bahsettiğim o 6 ayı hazır indirim varken uygun bir zamanda kullanmak üzere de alabilirsin. Çok uzak bir tarih olmamak şartıyla ve kayıt olduktan hemen sonra bana bildirerek, çalışabileceğin 6 aylık süreyi seçebilirsin. (Ayrı ayrı aylar olmamak şartıyla.)

Soru:
Bu projede de Basamak Atlamak kursu gibi her gün verilecek dersler olacak mı?
Cevap:
Basamak Atlamak kursundaki gibi her gün verilen dersler olmayacak.

Ama herkesin kendi özel durumuna göre belirleyeceğim dersler, alakalı makaleleri okumak, temizlik yapmak gibi yapılacak şeyler olacak.

Dediğim gibi her gün verilen ders şeklinde değil ama duruma ve kişinin ihtiyacına göre, ihtiyaç olduğu zamanda verilmek üzere dersler ve alıştırmalar olacak. Amaç hep varolan çekim yasası tıkanıklıklarını açmak.

BOL TEMİZLİK olacak, bazen belli bir makaleyi okumanı isteyebileceğim.

Aslında her kişinin kendi durumuna göre özel bir içerik hazırlayacağım. Ve orada çıkan sonuca göre hareket edeceğiz.

Amaç dediğim gibi tıkanıklıkları açmak. :D

Soru:
Beni düşündüren konu telefon görüşmesi, kendimle ilgili hiç uzun uzun konuşmamışımdır, benim için yazmak daha kolay sanırım. Sizce bu projeden bu durumda faydalanabilir miyim?
Cevap:
Telefonda kendini anlatmak diye bir konu olmayacak.

Telefonda genelde ben soru soracağım, sen de Allah’a sığınıp, aklına ve kalbine bakarak, cevap vermeye odaklanacaksın.

Tabii hep samimiyetle yanlış fikirleri bulup çıkarıp onları temizlemek niyeti ve kararı ile.

Soru:
Ben basamak atlamak kursundan sonra hayat amacımı keşfedeceğim kursu almalıyım diye düşünüyordum, şimdi yepyeni bir kapı var karşımda. Hangisi en doğru adım olurdu acaba diye düşünüyorum.
Cevap:
Hayat amacını bulma konusu hakkında, kayıt sayfamda da belirttiğim gibi, bu projede bu konu ile alakalı bir destek var ama ileride bu konuda temizlik yapmak üzere benim kursum şart.

Ama kısa vadede bu yeni proje en güzel sonuç almamızı sağlayacaktır.

Soru:
Ben hiç tanımadığım bir insanla e-posta veya telefonla da olsa, hayatım hakkında iletişime girmekten, özel hayatımı paylaşmaktan bir çekince hissediyorum. Bu çekince, bana hazır olmadığım şeklinde bir his veriyor.
Cevap:
Sevgili arkadaşım,

Bu hislerin çok normal, çok doğal. Ne de olsa şahsen tanışmadık. Beni tanımıyorsun. Bu durumda gerçekten de özel hayatını benimle paylaşman sakıncalı olacaktır.

Ama bu soruyu sorduğuna göre, yine içinden bir sesin bu projeden faydalanacağını sana bildirdiğini tahmin ediyorum ki, bu soruyu sorabildin.

Ve makalelerimi okuduğuna göre de beni ve fikirlerimi, öğrettiğim konuları az da olsa biliyorsun.

Eğer projeme katılırsan, seninle iletişime geçtiğimizde, aramızdaki iletişim de kendiliğinden gelişecektir.

Bu iletişimin DOĞRU ve DÜZGÜN gelişebilmesi için, birbirimize projenin başında vereceğimiz SÖZLER ve yapacağımız ANLAŞMA anahtar nokta teşkil ediyor.

Benim sana verdiğim sözler:

~ Çekim yasası hakkında sahip olduğum TÜM bilgi, tecrübe ve kaynakları sunmak.

~ Allah’a sığınıp aklımın ve kalbimin hemfikir olduğu şekilde çekim yasasını öğretmek ve hayatta mevcut her basamağa, duruma uygun şekilde yol göstermek, tavsiye vermek.

~ Genel olarak hayat hakkında ve hayatın hakkında, kendin hakkında, hayatının her parçası hakkında farkındalıklar elde etmeni, anlayış ve keşifler yaşamanı ve hayatının her parçasında ve her konuda başarılar elde etmeni amaç edinmek.

Senden vermeni istediğim sözler ise zaten kayıt sayfamızda var.

Eğer o konularda sen de benimle hemfikir isen, beraber bu yolda yürümemiz için güzel bir başlangıç yapabiliriz.

Ve bu güzel başlangıç, karşılıklı ikimizin de sözlerine sadık kalmasıyla devam edince, harikulade sonuçlar doğurması da kaçınılamaz oluyor.

Ben derim ki, madem bu soruyu sordun, sen de aslında samimiyet ve güvenle bu projeye katılmak istiyorsun.

Ben katıl derim ve gel beraber çalışalım, ben de senin hayatında yapacağın tüm o hayırlı ve uğurlu temizliklere yardım edeyim, hatta aracı olayım. :D

Soru:
20 yıl gibi çok uzun bir emek vermişsiniz hocam, bunun için de sizi tebrik ediyorum, sizin sayfanızla ilk karşılaştığım sıralar, “Ben de çekim yasası öğretmeni olabilir miyim?” diye düşünürdüm:) Bu emeğinizi bizimle paylaştığınız için size bir kez daha sevgi ve saygı duyuyorum. :)
Sevgilerle öğretmenim. :)

Cevap:
Teşekkür ederim sevgili arkadaşım.

Ve senin de çekim yasası öğretmeni olman konusuna gelince, senin de hemşirelik mesleğinin de bir gereği olarak, hayat amacında insanlara yardım etme, onları iyileştirme konularının olduğu kesin. :D

Çekim yasası öğretmenliği konusunda bence doğru yoldasın. :D

Çünkü her öğretmenlik önce öğrencilikle ve öğrenciliğin hakkını vermekle oluyor. :D

Çekim yasası da aynı şekilde. Bence de sen harikulade bir çekim yasası öğretmeni olma yolunda azimle ilerliyorsun.

Benden de çok çok sevgiler, selamlar.

Peki ya sen sevgili arkadaşım,

Bu hayırlı ve güzel yolda yürümeye hazır mısın?

  • Ailenle mutlu huzurlu hayırlı uğurlu bir hayat sürmek, ana-babana yardım etmek, onların ihtiyaçlarını karşılamak ve rahat etmelerini sağlamak,
  • Sevdiğin, sevildiğin, kendine denk, hayırlı uğurlu bir eş ile kendi aileni kurmak, ve onu korumak, kollamak, geliştirmek,
  • Hayırlı, uğurlu, hayatın 8 parçasına iyilikler, güzellikler getiren sevgi dolu, saygı dolu evlatlar yetiştirmek,
  • Mutlu olacağın, hevesle yapacağın, hayata bir değer katacağın, eziyet çekmeyeceğin, becerebileceğin, çok iyi yapacağın, kendinle, ürününle, hizmetinle gurur duyacağın, alanların, kullananların hayır dualarını, “Allah razı olsun” sözlerini, teşekkürlerini bol bol duyacağın, bol kazanacağın, seveceğin, sevileceğin bir iş yapmak, (buna tabii ki ev hanımlığı ve hayır için yapılan işler de dahil)
  • Ülkene, dünyaya, çocuklarına, veya öğrencilerine, arkadaşlarına maddi ve manevi harikulade bir miras bırakmak,

İçin hazır mısın?

Diğer öğrencilerimin de yazdıkları o harikulade başarı hikayelerini sen de yazmak ve bu güzellikleri ve benzerlerini ŞAHSEN yaşamak istiyorsan, işte sana birebir yardım etmemi sağlayacak bu projem için kayıt sayfasının adresi:
http://harikuladebirhayat.com/

NOT:

Bugün bu projeye EN HESAPLI bir şekilde katılmak için son gün.

İşte adresi tekrar veriyorum: :D

http://harikuladebirhayat.com/

Follow Me on Pinterest Pinterest'te Takip Et!
 
Yorumlar (0)

Henüz yorum yok.

Yorum Yaz

Bu site, çok sevgili ve değerli ÖĞRENCİLERİM ve öğrencim olmak isteyen bayanlar için hazırlanmıştır.

Funda Teyze'nin öğrencileri kimler?:

Funda Teyze'nin öğrencileri:
** Akıl ve kalp merkezli,
** Hayatın 8 parçasını seven, sevmek isteyen,
** Hayatının her parçasında başarı isteyen,
** Hayatının her parçasını takdir etmeyi, teşekkür etmeyi bilen ve seven,
** Bir hatasını, yanlışını farkedince, bunun üzerinde ısrar etmeden azim ve kararlılıkla vazgeçmeye, hep iyiden, güzelden, doğrudan yana olmaya kararlı ve niyetli,
** Ve en önemlisi de, öğrenmeyi çok ama çok seven,
** doğru öğretmeni bulduktan sonra, hayatının her parçasında da olduğu gibi öğretmenine de sadakat gösterebilen,
** Allah'ı seven,
** Allah'ın da onu ve herkesi çok sevdiğini bilen,
** Anne veya anne olmak isteyen,
** Mutlu ve huzurlu bir aile kurmak isteyen,
** Mutlu, huzurlu, sağlıklı, bolluk ve bereket içerisinde bir hayat isteyen,
** Hayatının 8 parçasında hayırlı uğurlu işler yapmak isteyen,
** Türk hanımları.

Hayatımızın 8 parçası derken, hemen hatırlatayım, hayatın vazgeçilemez 8 parçası şunlar:
1- Kişinin kendisi,
2- Ailesi,
3- Arkadaşları, ülkesi,
4- Tüm insanlık,
5- Tüm canlılar,
6- Tüm fiziksel evren,
7- Ruhlarımız,
8- Allah.

Beyler ve öğrenci olmaya niyeti olmayan bayanlar da tabii ki okumak isterlerse okuyabilirler ancak yorum ve sorularınızı kabul edemeyeceğimiz ve cevap veremeyeceğimiz için lütfen kusura bakmayın.

31 Aralık 2011 tarihi itibariyle artık, rumuzlu yorumları kabul edemiyoruz.

Harikulade yorumlarınız bizim için çok değerli. Bu sebeple, hayatın her hangi bir parçası için sevgisiz, saygısız, iyiden, güzelden, doğrudan yana olmayan yorumlar yayınlanmayacaktır.

Aynı şekilde özel cevap isteklerini de karşılamam artık mümkün olamıyor. Anlayışınız için teşekkür ederim.

Lütfen yorumunuzda, okuyanlara ve güzelim Türkçemize olan sevgi ve saygınızı da, imla kurallarına elinizden geldiği kadar dikkat ederek gösterin.

Çok çok teşekkürler, çok çok sevgiler,

=======================
Çekim Yasası Öğretmeni
Ve Harikulade Dileklerin Funda Teyzesi
=======================

Not:
Harikulade dilekler derken kastettiğimiz hayatın 8 parçası için hayırlı, uğurlu, faydalı, güzel dilekler. Hayatın 8 parçasından birini veya daha çoğunu yok farzetmeyen, zarar vermeyen, iyi, güzel, doğru dilekler.
Hepimize kolay gelsin. :D

No trackbacks yet.

Mesaj gönder!
Loading...