Harikulade Dileklerimiz ve Çekim Yasası

Hayatta, ulaşmayı çok istediğin, olmasını istediğin, ama umudunu kesip “Olmaz” dediğin, “Olmuyor” dediğin, o konu ile ilgili bir fırsat karşına çıktığında, adım atmaktan korkarak donup kalakaldığın, dönüp dolaşıp aynı çaresizliğe TEKRAR TEKRAR düştüğün bir dileğin, bir isteğin, bir amacın var mı?

Seni tüm bu çaresizliğe neyin, nelerin düşürdüğünü bilmek ister misin?

1. Ömrün boyunca, hatta taa çocukluktan ve haberin bile olmadığını sandığın tüm zamanlarda oradan buradan duyduğun, gördüğün, hayat hakkındaki yalan yanlış TÜM bilgiler.

Bu yalan ve yanlış düşünceleri, ailelerimizden, çevremizden olduğu kadar, okuduğumuz kitaplardan, dinlediğimiz şarkılardan, seyrettiğimiz filmlerden vs de kapabiliyoruz.

2. Bu yalan yanlış düşüncelere dayanarak verdiğimiz kararlar sebebi ile hayatta bizzat kendimizin yaptığı hatalar, yanlışlar. Özellikle kendimize ve ardından da hayatımızın 8 parçasına bizzat kendimizin söylediği yalanlar.

3. Hayat boyunca, tüm bu yalanlar ve yanlışların doğal sonucu olarak, bunlar sebebi ile çektiğimiz acılar.

Yalanlar, hatalar, yanlışlar ve sonuçta çekilen acılar.

Sevgili arkadaşlarım,

Tüm bunların içimizde biriktiği bir BANKA var. :D

Evet, istisnasız hepimizin içimizde sahip olduğumuz, yalanlarla, hatalarla, yanlışlarla ve sonuçta da çekilen acılarla DOLU bir banka var.

Allah’ın istisnaları hariç, ve aklında kalbinde temizlik yapanlar hariç, herkes, tüm insanlar bu bankanın doluluğu açısından ya çok zengin ya da bu konuda zengin olma yolunda hızla ilerliyorlar.

Oysa ki, GERÇEK ZENGİNLİK bu bankayı boşaltmakla, temizlemekle gerçekleşiyor.

Maddi ve manevi tüm zenginliklere kavuşmamıza işte BU BANKA engel oluyor ve TEK ÇARE onu Allah’a sığınıp temizlemek.

9 Nisan, Pazartesi günü başlayacak olan “Harikulade Dilekler Maratonu” da işte bu bankayı biraz daha temizlemek için azimle çalışacak arkadaşlara AÇIK.

Şahsen ben 20 senedir bu temizliği yapıyorum VE kesinlikle tavsiye ederim. :D

*****************************

Sevgili arkadaşlarım,

Bu bankadan da, yıllardan beri içimizde biriktirdiğimiz yalanlardan, yanlışlardan, hatalardan da, acılardan da korkmayalım.

Hepsi için Allah’a sığınıp temizlik yapalım.

Biz bunu yapınca, hayatımızın 8 parçasında da güzellikler yaşamaya başlıyoruz.

Çekim yasası işte bu şekilde çalışıyor.

Temizlik yaptıkça, hayatta, hayatın 8 parçasında da çeşitli sebeplerle indiğimiz basamakları tekrar çıkmaya başlıyoruz.

Basamakların en tepesinde, huzur, mutluluk, güç, kuvvet, bolluk, bereket, sevgi, saygı, güven var.

Yukarıya çıkmayı başardığımızda, kendimizi yalanlardan, hatalardan, yanlışlardan, acılardan temizlediğimizde, bir daha düşüş olmayacak mı?

Sevgili arkadaşım,

Sonuçta biz insanız, tabii ki hata yapabiliriz ama yukarıya çıkış yolunu bir kere öğrenince insan, kendini tekrar çabucak yukarıya çıkartabiliyor, çok şükür. :D

Bu sebeple hata yapmaktan da korkmayalım.

Ama pusulamız, “Allah’a sığınıp, hayatın 8 parçasında iyiden, güzelden, doğrudan yana olmak” oldukça, pusulamız “hayatın 8 parçasına fayda ve hayır” oldukça, Allah eski hatalarımızı da lütfedip güzelliğe dönüştürüveriyor, çok şükür.

İşte “Basamak Atlamak” e-kursum ve “Harikulade Bir Hayat” projemde beraber çalışmak mutluluğuna ulaştığımız bir arkadaşımızla olan ve bu temizlikleri içeren örnek yazışmalarımızı burada da sizlerle de paylaşmak isterim ki, sizler de sahip olduğunuz o banka hakkında ve onu nasıl temizlediğimiz hakkında bir fikir sahibi olun.

“Basamak Atlamak” e-kursu, “Harikulade Bir Hayat” projesi, ve YARIN başlayacak maratona katılan bir arkadaşımızla, Funda Teyze arasında geçen yazışmalar ve BİR TEMİZLİK, İYİLİK GÜZELLİK AVUKATLIĞI ve BAŞARI HİKAYESİ:

Hocaaaam,
Daha önce aklıma gelmemişti. Ama yıllar yıllar önce, annem ve teyzemin ağlıyarak seyrettikleri benim de korku ile seyrettiğim bir film geldi aklıma. Tabi yaşım ufaktı. Hem sinemada daha sonra evde izlediğimizi hatırlıyorum. Sadece annem ve teyzemin çok ağladıklarını net bir şekilde hatırlıyorum. Konusu adam zengin sevdiği kız ile evlenmeye çalışıyor. Babası karşı çıkıyor. En sonunda evleniyorlar. Hatta kız evlenebilmek için ya okulunu bırakıyor tam hatırlamıyorum (tabi yıllar sonra başka başka versiyonlarınıda izlediğim için konuyu yazabiliyorum, o dönem hiç bir şey anlamamışımdır muhtemelen) Neyse sonunda evleniyorlar ama kız hastalanıyor bu defa hatta ölüyor. İşte istedikleri oluyor ama sonuç kötü ve tam istedikleri gibi olmuyor.

Şeytanın Avukatı yine en sevdiğim filmlerdendir. Onda da adam iş hayatında başarıyı yakaladıkça eşinden uzaklaşıyor vs. Tam istediğimizi elde ettik herşey güzel olacak dedikleri yerde herşey daha kötü oluyor!!

Ben ‘aile hayatımda çok mutluyum çok şükür’ diyebilmeye sizinle çalışmalarım sonucunda başladım. Yada eşim çok iyidir demeye. Normalde ben hep olumsuz tarafları dile getirirdim. İçten içe böyle dersem, hissedersem her şey kötü gitmeye başlayacak sanırdım SANIRIM :) (Biraz karışık oldu ama!!)

Bazen sıkıntı çekeceğim hiç bir şey yok. Düşününce çok şükür her şey yolunda diyorum ama içimde bir huzursuzluk. Sürekli bir şeyler arama, tam olmama hissi. Mutlu olamama.

Hepsi hepsi bunlarla ilgili olabilir mi?? Yani bilinçaltımda “her şey yolunda olursa birşeyler kötü olacak” hissi nedeni ile devamlı bir şeylerde sorun üretmeye çalışıyor olabilir miyim?? Özel hayatım, sağlığım vs olmasın diye bunu işimde yetersizlik, mutsuzluk, başarısızlık şekline dönüştürebilir miyim? Sonuçta her şey istediğim gibi olmamış olacak, dört dörtlük olmayacak…. Aman Allaaahhhımm:(((

Bu arada filmin ismi Bir Aşk Hikayesi olabilir. Love Story!!!

FUNDA TEYZE’NİN CEVABI:

Sevgili arkadaşım,

BU iki film de gerçekten insanın EN İÇİNE EN DERİNDEN işleyen, çok kötü mesajları olan filmler.

ÖNCELİKLE bulduğun için çok çok tebrikler. :D :D

Senin de bu konuları bulmaktan dolayı çok heyecanlığının farkındayım AMA lütfen ve lütfen temizlik yapmayı HEM bu filmlerden hem annenin ve teyzenin tepkilerinden dolayı kaptığın bu korkunç mesajlar hakkında TEMİZLİK yapmayı ihmal etme.

Çünkü sen Allah’a sığınıp temizlik yapmadıkça onların o olumsuz etkileri üzerinde aynen devam edecek.

Bu bilinçle ve dikkatle temizlik yap.

Bu korkunç inançların hayatını daha da zorlaştırmasını veya şimdiye kadar yaptıkları olumsuz etkiyi hatta belki daha da kötüsünü hayatında etkili olmasını sağlamalarını istemezsin değil mi?

Bu sebeple Allah’a sığınman çok önemli.

Hele hele, ikinci bahsettiğin filmden, ”en sevdiğim filmlerdendir” diye bahsetmen inan benim tüylerimi diken diken yaptı. :D

O filmi biliyorum ve onun içinde bariz bir şekilde görünenlerin de ötesinde çok ama çok kötü mesajlar var.

Kesinlikle Allah’a sığınıp af dileyerek ve o film hakkında bulabileceğin hoşuna giden her bir kırıntı için temizlik yap.

Bu tavsiyemi dinlersen inan, hayatında çok büyük bir çığır açmış olacaksın.

Ama çok büyük özenle ve %100 değil, %1000 Allah’a sığınarak yapman lazım temizliğini.

Unutma o filmden etkilendiğin HER BİR KIRINTI için özenle ve sorumluluk alarak, af dileyerek, vazgeçerek yap temizliğini.

Kolay gelsin,

Çok çok sevgiler.

ARKADAŞIMIZIN CEVABI:

Hocam, Allah’a sığınıp beğendiğim şeyler için temizlik yapacağım.

Bu filmde benim beğendiğim şey aslında konusudur. Olan olaylar ve kurgusudur. Kesinlikle özendiğim, ah keşke böyle olsa, ben olsam dediğim birşey yok. Hatta içten içe ”keşke o yola sapmasa, karısını dinlese, işini bırakıp gitse” dediğimi hatırlıyorum.

Ama tabi düşüncelerimi doğrulayan şeyler oldu ”güzel şeyler aldatıcı olabilir, insanı yolundan çıkarabilir”, ”iş hırsı insanı ailesinden, sevdiklerinden yabancılaştırabilir”, ”yalnış işler yapmaya başlayanlar daha çok güçleniyor, güçlendikçe özgüveni artıyor, özgüveni artıkça masumiyeti kalmıyor” sanırım benim temizlik yapmam gereken düşünceler bunlar. Sizce başka nelere dikkat etmeliyim?

Bu arada birşey daha farkettim. Kendimce her istediği olmuş diye düşündüğüm insanlara, bir de kötü olduklarını düşünüyorsam sinir oluyorum. Eğer her istediği olmuş ve iyi bir insansa özeniyorum.

Sevgiler, saygılar…

FUNDA TEYZE’NİN CEVABI:

Sevgili arkadaşım,

Buldukların gayet güzel.

Bunlara ek olarak,

”keşke o yola sapmasa, karısını dinlese, işini bırakıp gitse” şeklinde içten içe düşündüğün o konular da içine bilinçaltına, bunların sinsi bir şekilde sindiğini gösteriyor.

İçten içe sana bu tür şeyler hissetiren şeyler, daha doğrusu aklında ve kalbinde açılan bu konular, onların bankadaki varlığını gösteriyor.

”KEŞKE o yola sapmasa” o yola sapıldığının ve acısının bilindiğinin göstergesi.

Aynı şekilde ”karısını dinlese” dinlenilmediğinin ve acısının bilindiğinin.

Ve yine aynı şekilde, ”işini bırakıp gitse” işin bırakılıp gidilmediğinin ve acısının çekildiğinin.

Daha doğrusu bu acıların yaşanarak veya kitaplardan okunarak, veya şarkılardan dinlenerek veya filmlerden izlenerek VEYA hayatının bir döneminde hatta belki bebekken veya anne karnında vs bile olabilir, çevrende birilerinin yaşaması sonucunda görüldüğünün ve aklına kalbine ACILI olarak adapte edildiğinin göstergesi.

Uzun lafın kısası, temizliğini bu konularda da yap.

Nasıl yapacağını bilemezsen, örnek olarak, şu bir kaç taneden biri veya hepsi olarak yapabilirsin.

1- Allah’ım, senden uzaklaştım, saçma sapan, yakışıklı erkeklerin, güzel kadınların, film yıldızlarının şaaşaasına kapılarak yalan yanlış acıları, yalan yanlış düşünce ve duyguları kendime adapte ettim. Affet Allah’ım. şeklinde veya,

2- Allah’ım senden uzaklaştım, bankadaki acıların canlanmasına senden uzaklaşarak izin verdim. Bu acıların aklıma ve kalbime İLK yazıldıkları anı her ne kadar hatırlamıyorsam da, belki de çocuk da olsam, bebek de olsam, ben yine de sorumluluğu üzerime alıyorum. Eğer ben sana yakın olsaydım, kesinlikle korunurdum. Senden uzaklaşarak ben meylettim tüm bu olumsuzluklara, yalan yanlış düşüncelere.

Affet Allah’ım.

3- Tüm bu olumsuzlukları, tüm bu acıları, tüm bu yalanları yıllar boyunca içimde taşıdım Allah’ım affet. Ben yaptım. Ben yaptım. Ben yaptım. Allah’ım hatta bunları taşımakla kalmadım, onları besledim.

O filmlerle onları besledim. Aslında seyrederken bir şeylerin yanlış olduğunu sen bana aklımla ve kalbimle iletiyordun. Kendimi kötü hissetmem senden bana gelen en açık yol gösterişti. Aklım ve kalbim hemfikir değildi.

Ben o filmleri etkilenerek, KEŞKE, KEŞKE diyerek ve yalan yanlışları aklıma ve kalbime yazarak seyrettim. Hatta seyrettikten sonra günlerce etkisinde kaldım, kendimi biraz korkmuş, biraz şaşkın hissettim. Bu filmi seyrederken hissettiğim bu yoğun hisleri üstelik yanlış değerlendirip, o düşünce ve duyguları çöpe atacağım hatta affet beni Allah’ım ama, tüküreceğim yerde, onlara hayran olduğumu sandım.

Filmin o heyecanları, o duyguları hissettirmesini filmin marifeti, güzelliği sandım.

Affet beni Allah’ım. Ne kadar da yanılmışım. Bu düşünce ve hislerin hayatımı tepetaklak edeceğini, HİÇ AMA HİÇ bilememişim. Affet affet affet.

TÜM BU YANLIŞLARIMDAN VAZGEÇİYORUM.

AF DİLİYORUM. VE SENİN AFFEDİCİLİĞİNİ KENDİME ÖRNEK ALIP BEN DE KENDİMİ AFFEDİYOR VE ÇOK SEVİYORUM.

ŞÜKÜRLER OLSUN ALLAH’IM BU PİSLİK VE KÖTÜLÜK İÇERİSİNDE KALMAMA İZİN VERMEDİĞİN İÇİN.

BENİ BU HATALARDAN, YANLIŞLARDAN TEMİZLEDİĞİN İÇİN.

NOT: Sevgili arkadaşım,

Bu filmleri ben de seyretmiştim.

Bu vesile ile bende de temizlik konusu depreşince bari burada yazayım ki, arkadaşlarıma da bir faydası olsun diye burada yazdım. :D

Sen de ayrıca kendi yaptığın temizlikleri de yaz.

Belki benim göremediğim noktaları da sen görmüşsündür bu filmlerde ve bu şekilde beraber temizlenmiş oluruz bu yanlışlardan. :D

Çok çok sevgiler

ARKADAŞIMIZIN CEVABI:

Allah’ım senden uzaklaştım yakışıklı erkeklerin, güzel kadınların şaaşasına kapıldım, kendime acıdım, boşa yaşıyoruz bizim hayatımız hayat mı dedim, film artistlerinin saçma sapan, yalan yanlış acılarını, dertlerini, duygu ve düşüncelerini kendime uyarladım, bankadaki acıların açığa çıkmasına neden oldum. Oysa ki sen bana yol gösterdin. Bu filmleri seyrederken aklım, kalbim hemfikir değildi, içimin sıkılması yanlış yolda olduğumun göstergesi idi, ben maalesef bunu da farketmedim, acı içinde seyretmeye, üzülmeye devam ettim.

Ben senden, sana olan şükürlerimden uzaklaşmasaydım bunların hiç biri olmazdı. Buradan kaptığım yalan yanlış saçma sapan acıların, düşüncelerin duyguların bu şekilde hayatımı etkileyeceğini bilemedim. Allah’ım senden af diliyorum. Beni affet! Ben bundan sonra bu yanlışlarımı tekrarlamamaya, senden gelen yol gösterişe açık olmaya karar veriyorum, niyet ediyorum. Affet beni, affet, affet. Senin affediciliğini kendime örnek alarak ben de kendimi affediyorum ve seviyorum. Beni bu pisliğin içinde bırakmadığın için, bu hatalardan, yanlışlardan temizlediğin için sana şükürler olsun.

Funda Hocam bir kez de temizliği bu şekilde yaptım. Aslında dünden beri bir kaç kez yaptım bu temizliği ve dün akşam bana bir kapı açıldı.

Allah’a şükür benim için hayırsız olan bu kapıyı kapattım, çok şükür. Kesinlikle hiç izlemediğim bir diziye gözüm takıldı, nasıl içim daralıyor, nasıl sıkılıyor, dönüyorum tekrar takılıyorum. Bir yandan tüm bu yazıştıklarımız aklımda.

”Tamam dedim, bu açık bir yol gösteriş, kapat gitsin dedim” ve kapattım. Yatarken temizlik yaptım.

Eğer anlatılan, işlenen bu acılar gerçek hayatta da varsa, Allah yaşayana sabır versin, güzel yollara kavuştursun. Ama ben bu yararsız dizileri seyrederek her hangi bir faydam olmuyor ki onlara da kendime de.

Eğer gerçek hayatta onlar için bir faydam olacaksa elimden ne geliyorsa yapmaya çalışayım ama öbür türlü çekilmiş, birileri yazmış, birileri oynuyor, birileri acılar içinde (duruma göre hayranlıkla) izliyor. Bunun kime ne faydası var.

Allah’ım affet güzel Allah’ım. Ben senden uzaklaşmasam bunların hiç biri olmazdı. Ben yaptım ben yaptım ben yaptım. Hatalarımı tekrarlamamaya karar verip niyet ediyorum. Allah’ın beni affettiğini bilerek ben de kendimi affediyorum ve seviyorum. Çok şükür Allah’ıma bu yanlışlardan kurtulmam için karşıma sizi çıkardı. Farkındalığımı artırdığınız için, yakından ilgilendiğiniz, yol gösterdiğiniz için teşekkürler hocam.

FUNDA TEYZE’NİN CEVABI:

Sevgili arkadaşım,

Çabucak ve dün açılan o basamak atlama kapını başarıyla geçişini gözyaşlarımla okudum. :D

Çok çok tebrik ederim.

Yaptığın tüm temizlikleri Allah kabul etsin, hayatının 8 parçasına hayırlı uğurlu olsun. :D .D

Özellikle şu yazdıklarını çok ama çok beğendim:

”Eğer anlatılan, işlenen bu acılar gerçek hayatta da varsa, Allah yaşayana sabır versin, güzel yollara kavuştursun. Ama ben bu yararsız dizileri seyrederek her hangi bir faydam olmuyor ki onlara da kendime de. Eğer gerçek hayatta onlar için bir faydam olacaksa elimden ne geliyorsa yapmaya çalışayım ama öbür türlü çekilmiş, birileri yazmış, birileri oynuyor, birileri acılar içinde (duruma göre hayranlıkla) izliyor. Bunun kime ne faydası var. Allah’ım affet güzel Allah’ım.”

Sevgili arkadaşım,

Allah bizi elinden geleni yapanlardan eylesin. :D

Ne ilginç bir kısır döngü değil mi, hayatta bunların yaşanması da aslında kişinin sahip olduğu yalan yanlış fikirler, düşünceler, acılar sebebi ile gerçekleşiyor. Ve bu filmler de zaten onları besliyor. Tam bir kısırdöngü.

Hayatta bu acıları yaşayanların da işte aynı senin dediğin gibi, bu fikirleri nereden alıyorlarsa, onu kapatmaları gerekiyor ÖNCE.

Senin o düğmeyi kapatman basamak atlamak, uyanmak, bilinçlenmek, aydınlanmak demek.

Şükürler olsun Allah’a ve ÇOK ÇOK TEBRİKLER. :D :D :D

Bu arada maratona da katıldığını gördüm. Sağ olasın var olasın. :D :D :D

Orada da aynen böyle devam edelim. :D Tabii burada da böyle aynan devam edelim.

Ben bu başarıyı, çok nadir aldığım ama çok sevdiğim üzümlü ekmekle kutluyorum. :D

Çok çok sevgiler

Sevgili arkadaşlarım,

Bu örnekte de gördüğümüz gibi, banka o kadar sinsi ve içten içe derinden çalışıyor ki, kişi ancak ve ancak işini bilen (:D) bir öğretmenin yol gösterişi ile o sinsi karar, niyet, mesaj ve konuların etkisinden uyanabiliyor. Eğer çekim yasasını, işleyişini, işini ve Kuran’ı çok iyi anlamış bir öğretmenin yardımı olmasa, sahip olduğu tüm o yalanları, acıları, yanlışları kişi FARKEDEMİYOR bile.

Evet, akıl ve kalp yol gösteriyor ama bu yol gösterişi dinlemek ve takip etmek bile ancak bir öğretmenin yardımıyla kolaylıkla ve rahatlıkla yapılınabiliyor.

BİR veya BİR KAÇ konuda bunu başarsak bile, hiç ummadık, çok sinsi BİR BAŞKA KONUDA tepeteklak düşebiliyoruz, eğer Allah’a sığınıp, Allah’a sığınan bir öğretmenin yardımını almazsak, veya almaya açık olmazsak.

Ancak ve ancak, Kuran’ı çok iyi anlamış, çekim yasasını çok iyi anlamış, kendi bankasını temizleye temizleye TÜM o yalanlardan temizlenmiş bir kimsenin yardımı ile gerçekler ortaya çıkıyor, temizlikler doğru ve düzgün bir şekilde yapılınabiliyor.

Allah’ın bana en büyük lütuflarından biri, bana bankamızı nasıl temizleyeceğimizi öğretmesi ise, yine en çok şükrettiğim lütuflarından biri de, öğrencilerimin,

  • anlattığım konuları ve beni hem aklen hem kalben ÇOK İYİ anlayan,
  • Allah’ı seven, Allah’a güvenen,
  • mühendislik, tıp, biyoloji, kimya, elektrik, eletronik, uçak, iktisat vs. vs. okumuş, okumamışsa bile Allah vergisi akıl, kalp ve pek çok yetenekleri ile, gerek iş gerekse aile hayatında çok büyük başarılar elde etmiş,
  • resim, müzik, fotoğraf, kitap, sanat seven ancak bankayı öğrendikten sonra ÇOK AMA ÇOK seçici olan ve bankada birikmiş şeyleri depreştirenlerden kendini temizlemeye kararlı,
  • Yaşar Nuri Öztürk profesörümüzün derin bilgisi ile kelimelerin TÜM anlamlarını vererek çevirdiği Kuran’ı kendi dilimizde okuyarak anlamamızı sağladığı için değerini Allah’a şükürlerle bilen,
  • Funda Teyze’yi görmese bile, yazdıklarıyla KALBEN tanıyan ve seven, kendisine ÇOK YAKIN bulan,
  • hayatının 8 parçasında da güzellikler yaşamak isteyen,
  • hayatının 8 parçasına hayır, iyilik sunmak isteyen,

arkadaşlar olmaları ve bana yaklaşmaları ve üstelik, kurs, proje, maraton NE DÜZENLERSEM DÜZENLEYEYİM hevesle katılmaları oluyor. :D :D

Gerçekten öğrencilerim için ne kadar şükretsem Allah’a az gelir.

Ama zaten çekim yasası da böyle işlemiyor mu?

Bu bize Allah’ın bir sözü.

Özümüzü, sözümüzü BİR tuttuğumuzda, özü sözü BİR insanların bize çekilmeleri de kaçınılmaz oluyor.

Benim de her ne kadar o dalda HİÇ ama HİÇ çalışmasam da mühendislik fakültesinde, matematik, kimya, gıda, fizik, mikrobiyoloji, makina vs. ağırlıklı okumuş olmam da tesadüf değil. :D

Hayattaki hiç bir uğraşımız tesadüf değil.

Ben bu vesile ile, siz sevgili arkadaşlarımı tekrar kucaklıyorum, maratona katılan arkadaşlara “yarın maraton’da buluşmak üzere” derken, hayatının 8 parçasında da harikulade dilekleri olan arkadaşlarıma, bir çağrı daha yapıp, HARİKULADE DİLEKLER MARATONU’na davet etmek isterim.

Harikulade dileklerimiz için önümüzdeki 30 gün BERABER çalışalım mı?

Eğer cevabınız evetse, işte kayıt sayfası:

Harikulade Dilekler Maratonu

:D :D :D

Hepinize çok çok sevgiler, harikulade dileklerinizin yolunda bol bol temizlikler dilerim.

Follow Me on Pinterest Pinterest'te Takip Et!
 
Yorumlar (2)
  1. Sevda
    00:15, 9 Nisan 2014

    Sevgili ögretmenim,
    Bu makaleyi okurken bana da temizlik konusunda vesile olduğunuz için çok çok teşekkür ederim.
    Çok çok güzel.
    Sevgilerimle 2k

  2. Funda Teyze
    14:22, 10 Nisan 2014

    Hayırlı uğurlu olsun, kolay gelsin, Sevda arkadaşım,

    Çok çok sevgiler
    2k

Yorum Yaz

Bu site, çok sevgili ve değerli ÖĞRENCİLERİM ve öğrencim olmak isteyen bayanlar için hazırlanmıştır.

Funda Teyze'nin öğrencileri kimler?:

Funda Teyze'nin öğrencileri:
** Akıl ve kalp merkezli,
** Hayatın 8 parçasını seven, sevmek isteyen,
** Hayatının her parçasında başarı isteyen,
** Hayatının her parçasını takdir etmeyi, teşekkür etmeyi bilen ve seven,
** Bir hatasını, yanlışını farkedince, bunun üzerinde ısrar etmeden azim ve kararlılıkla vazgeçmeye, hep iyiden, güzelden, doğrudan yana olmaya kararlı ve niyetli,
** Ve en önemlisi de, öğrenmeyi çok ama çok seven,
** doğru öğretmeni bulduktan sonra, hayatının her parçasında da olduğu gibi öğretmenine de sadakat gösterebilen,
** Allah'ı seven,
** Allah'ın da onu ve herkesi çok sevdiğini bilen,
** Anne veya anne olmak isteyen,
** Mutlu ve huzurlu bir aile kurmak isteyen,
** Mutlu, huzurlu, sağlıklı, bolluk ve bereket içerisinde bir hayat isteyen,
** Hayatının 8 parçasında hayırlı uğurlu işler yapmak isteyen,
** Türk hanımları.

Hayatımızın 8 parçası derken, hemen hatırlatayım, hayatın vazgeçilemez 8 parçası şunlar:
1- Kişinin kendisi,
2- Ailesi,
3- Arkadaşları, ülkesi,
4- Tüm insanlık,
5- Tüm canlılar,
6- Tüm fiziksel evren,
7- Ruhlarımız,
8- Allah.

Beyler ve öğrenci olmaya niyeti olmayan bayanlar da tabii ki okumak isterlerse okuyabilirler ancak yorum ve sorularınızı kabul edemeyeceğimiz ve cevap veremeyeceğimiz için lütfen kusura bakmayın.

31 Aralık 2011 tarihi itibariyle artık, rumuzlu yorumları kabul edemiyoruz.

Harikulade yorumlarınız bizim için çok değerli. Bu sebeple, hayatın her hangi bir parçası için sevgisiz, saygısız, iyiden, güzelden, doğrudan yana olmayan yorumlar yayınlanmayacaktır.

Aynı şekilde özel cevap isteklerini de karşılamam artık mümkün olamıyor. Anlayışınız için teşekkür ederim.

Lütfen yorumunuzda, okuyanlara ve güzelim Türkçemize olan sevgi ve saygınızı da, imla kurallarına elinizden geldiği kadar dikkat ederek gösterin.

Çok çok teşekkürler, çok çok sevgiler,

=======================
Çekim Yasası Öğretmeni
Ve Harikulade Dileklerin Funda Teyzesi
=======================

Not:
Harikulade dilekler derken kastettiğimiz hayatın 8 parçası için hayırlı, uğurlu, faydalı, güzel dilekler. Hayatın 8 parçasından birini veya daha çoğunu yok farzetmeyen, zarar vermeyen, iyi, güzel, doğru dilekler.
Hepimize kolay gelsin. :D

No trackbacks yet.

Mesaj gönder!
Loading...