1- Çekim Yasası – İtim Yasası

Nisan 2012 Maratonunun son günü açılan bir kapımın hakkını vermek üzere, Ağustos’ta Ankara’da  gerçekleştireceğimiz ‘Para Bolluk Zenginlik’ hakkındaki Temizlik seminerine hem DAVET hem de katılanlara ÖN HAZIRLIK olması açısından mini makaleler şeklinde bir dizi yazmak şeklinde bir projeyi daha başlatmış bulunuyorum.

Hayırlı uğurlu olsun.

Açılan kapıların hakkını vermek, eğer hayatta en önemli BİRİNCİ KONU Allah’a sığınmaksa, bu kapıların hakkını vermenin şart olması konusu da sanırım İKİNCİ KONU.

Çünkü Allah’a sığınınca kapılar mutlaka açılıyor.

Tabii, bu kapılar, geçme kapısı mı, kapatma kapısı mı, temizlik kapısı mı, o ayrı konu.

Her ne kapısı ise açılan, onu çok iyi anlamak ve gereğini yapmak, ve eğer içimizde o gereği yapmak konusunda bir direnç varsa, bu direnç için temizlik yapmak şart.

Maratonun son günü 8 Mayıs’ta bu kapı açılmasına rağmen,  benim de bu kapının hakkını vermeye başlamam 4 gün sürdü.

Bu konudaki direncimi ve bu direncin sebeplerini buldum.

Allah’a sığındım, o direnç hakkında çok haklı sebeplerim de vardı. :D

Ama bu direnç için de sorumluluk alıp temizlik yapınca, Allah’a çok şükür mutlulukla bu projeye de başlayabildim.

İşte BİRİNCİ ÖN HAZIRLIK makalesi. 12 Ağustos 2012′de Ankara’daki temizlik seminerimizde bu konuyu ÇOK ÇOK DAHA derin bir şekilde uygulamalı olarak görmek ve öğrendiklerinizi EN DERİNDEN anlamak ve bilmek üzere beraber çalışmak dileği ile çok çok sevgiler.

Çekim Yasası – İtim Yasası

Çekim yasasını çok iyi anlamak ve hayatımıza harikulade güzellikleri çekmek istiyorsak, ÖNCE “İTİM” yasasını ÇOK İYİ öğrenmemiz gerekiyor.

Hayatta KÖTÜ – ÇİRKİN – YANLIŞ şeyleri, olayları kendimizden itmek, uzaklaştırmak.

Peki ama bunu nasıl gerçekleştireceğiz?

İtim yasasında usta olmak için ne yapmamız gerekiyor?

Hayattaki İYİ – GÜZEL – DOĞRU şeylerin neler olduğuna karar vermiş olmamız, hayatta ne istediğimizi çok iyi biliyor olmamız gerekiyor.

Hayatta KÖTÜ – ÇİRKİN – YANLIŞ şeylerin neler olduğuna karar vermiş olmamız, hayatta ne istemediğimizi çok iyi biliyor olmamız gerekiyor.

Diyelim ki, evlenmek, sevdiği sevildiği, hayatı mutluluk ve huzurla bereber yaşayacağı bir kimseyle hayatını birleştirmek isteyen bir kimsenin, evlenmek istemeyen kimseleri kendisinden nasıl İTECEĞİNİ, o kişilerin olasılık olarak dahi karşısına çıkmamasını sağlamayı öğrenmesi gerekiyor.

Bunun da TEK yolu Allah’a sığınıp, kendimizin aynı yanlışı, aynı hatayı yaptığımız zamanlar için, o yanlışı doğru gördüğümüz zamanlar için temizlik yapmak.

Ama şu da bir gerçek ki, yıllardan beri topladığımız o kadar yalan ve yanlış fikirler arasından ve bizzat kendimizin yaptığımız hatalardan hangisi üzerinde temizlik yapmamız gerektiğini bilmek ve anlamak da bir ustalık gerektiriyor.

VE tüm yaptığımız temizliklere rağmen, hala bu itmeyi gerçekleştiremiyor ve bu tür kapılar açılıyorsa hayatımızda, bu durumda anlamamız ve bilmemiz gereken şey, bunların KAPATMA KAPISI olduğu gerçeği.

Bunu yapabilmek için de yine Allah’a sığınmak şart.

Kişinin Allah’a sığınarak, hayatta onu sevecek, onun da karşısındaki kişiyi seveceği, hayat değerleri kendininkine eş bir insanın veya insanların olduğuna dair ümidini kaybetmeden, önüne açılan bu olumsuz kapıları kapatması gerekiyor.

Ancak ve ancak o zaman, İtim yasası çok güzel bir şekilde çalışmaya başlayıp kişi, iyiden, güzelden, doğrudan yana olmayan insanları kendinden uzak tutup, hayatın 8 parçasına hayırlı uğurlu insanları çekmeye başlıyor.

Çekim yasası ancak ve ancak, İtim yasasını çok iyi anladığımızda ve uyguladığımızda, istediğimiz şekilde çalışmaya başlıyor.

Follow Me on Pinterest Pinterest'te Takip Et!
 
Yorumlar (0)

Henüz yorum yok.

Yorum Yaz

Bu site, çok sevgili ve değerli ÖĞRENCİLERİM ve öğrencim olmak isteyen bayanlar için hazırlanmıştır.

Funda Teyze'nin öğrencileri kimler?:

Funda Teyze'nin öğrencileri:
** Akıl ve kalp merkezli,
** Hayatın 8 parçasını seven, sevmek isteyen,
** Hayatının her parçasında başarı isteyen,
** Hayatının her parçasını takdir etmeyi, teşekkür etmeyi bilen ve seven,
** Bir hatasını, yanlışını farkedince, bunun üzerinde ısrar etmeden azim ve kararlılıkla vazgeçmeye, hep iyiden, güzelden, doğrudan yana olmaya kararlı ve niyetli,
** Ve en önemlisi de, öğrenmeyi çok ama çok seven,
** doğru öğretmeni bulduktan sonra, hayatının her parçasında da olduğu gibi öğretmenine de sadakat gösterebilen,
** Allah'ı seven,
** Allah'ın da onu ve herkesi çok sevdiğini bilen,
** Anne veya anne olmak isteyen,
** Mutlu ve huzurlu bir aile kurmak isteyen,
** Mutlu, huzurlu, sağlıklı, bolluk ve bereket içerisinde bir hayat isteyen,
** Hayatının 8 parçasında hayırlı uğurlu işler yapmak isteyen,
** Türk hanımları.

Hayatımızın 8 parçası derken, hemen hatırlatayım, hayatın vazgeçilemez 8 parçası şunlar:
1- Kişinin kendisi,
2- Ailesi,
3- Arkadaşları, ülkesi,
4- Tüm insanlık,
5- Tüm canlılar,
6- Tüm fiziksel evren,
7- Ruhlarımız,
8- Allah.

Beyler ve öğrenci olmaya niyeti olmayan bayanlar da tabii ki okumak isterlerse okuyabilirler ancak yorum ve sorularınızı kabul edemeyeceğimiz ve cevap veremeyeceğimiz için lütfen kusura bakmayın.

31 Aralık 2011 tarihi itibariyle artık, rumuzlu yorumları kabul edemiyoruz.

Harikulade yorumlarınız bizim için çok değerli. Bu sebeple, hayatın her hangi bir parçası için sevgisiz, saygısız, iyiden, güzelden, doğrudan yana olmayan yorumlar yayınlanmayacaktır.

Aynı şekilde özel cevap isteklerini de karşılamam artık mümkün olamıyor. Anlayışınız için teşekkür ederim.

Lütfen yorumunuzda, okuyanlara ve güzelim Türkçemize olan sevgi ve saygınızı da, imla kurallarına elinizden geldiği kadar dikkat ederek gösterin.

Çok çok teşekkürler, çok çok sevgiler,

=======================
Çekim Yasası Öğretmeni
Ve Harikulade Dileklerin Funda Teyzesi
=======================

Not:
Harikulade dilekler derken kastettiğimiz hayatın 8 parçası için hayırlı, uğurlu, faydalı, güzel dilekler. Hayatın 8 parçasından birini veya daha çoğunu yok farzetmeyen, zarar vermeyen, iyi, güzel, doğru dilekler.
Hepimize kolay gelsin. :D

No trackbacks yet.

Mesaj gönder!
Loading...